AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 nerden harita indiririm?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 01/07/2004 :  10:23:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
abicim bi türlü harita indire miyorum vede silah lütfen yardım edin!

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 01/07/2004 :  11:01:41  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer site arıyorsan astimatın açtığı CS-maps ve diğerleri adlı konuya bakabilirsin. Nasıl yapacağını bilmiyorsan önce siteye gir indir sonra indirdiğin yerden kopyala cs-nin kurulu olduğu dizine gel haritaları aç oraya kopyala sonra çık siteye yine gir o bölümün waypointini bul indir oraya kopyala bilgisayarı yeniden başlat oyunu aç bölümlerin olduğu yere gel orada indirdiğin bölümün adı olmalı yoksa yanlış kopyalama yapmışsındır.Varsa bölümü aç bölüm açıldığında no waypoint diyosa waypointi yanlış yapmışsındır.(ben böyle hatırlıyorum yardımcı olabilmişimdir umarım)
Sayfanın En Üstüne Git

GENÇFBDAYWALKER
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 01/07/2004 :  13:21:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkidesler www.CS-MAPS.org tan counter la ilgili istediğinizi indirebilersiniz

FENER ÜÇ YILDIZI TAKTI GALATA DA DAYANAMAYIP SÜPER VE UEFA KUPASI RESİMLERİNİ KOYDU
Sayfanın En Üstüne Git

gri_
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 15/07/2004 :  19:14:53  Bilgileri Göster  gri_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
http://members.fortunecity.de/splash2/maps.htm her türlü harita war umarım yardımcı olabilmişimdir
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000