AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 J.K. Rowling'in Orjinal Elyazısı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 05/07/2004 :  22:10:54  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kitabın ismi bile adamı baya düşündürmeye yetiyor, Harry Potter & Melez Prens! Şu anda herkesin kafasında yankılanan sorulardan biri melez prensin kim olacağı?. Bana sorarsanız melez prens tanıdık biri olmayacak. Çünkü melez dediğine göre bir nevi "beyaz-zenci kırması" olmak zorunda. Eğer böyle olmazsa tanıdıklardan benim adaylarım Hadrig, Ron ve Voldemort...

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 06/07/2004 :  16:18:31  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Beyler çok özür dilerim yalnış yazmışım(Ne yapiim çok karışık bi isim).Gerçek adresi şu: http://www.harrypotterfanfictions.com muş ama kötü bir haberim var o yazıyı kaldımışlar :(. Herhalde Rowling kapıyı kilitledi diyedir. Ama yinede oraya üye olup yararlı bilgiler edinebilirsiniz. Bi site daha var hoşunuza gideceğini sandığım : http://www.harrypotter.gen.tr bence buraya da üye olun. Bu arada Dodo Rowling Melez Prens in Harry ya da Voldemort olmadığını açıklamış. Ben Ron olduğunu da sanmıyorum. Bence reşit birisidir ve yeni birisidir.
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 06/07/2004 :  22:18:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben nedense Melez Prens'in yeni biri olacağına hala katılmıyorum.İçimden bir ses bildiğimiz bir simanın melez prens olabileceğini söylüyor.Ama Rowling'in geniş düşgücünü de untmamak lazım; biz burada melez prensi bir tanım olarak algılarken, Rowling'in bu sözcük öbeğini bir cadı veya büyücünün bazı arkadaşları arasında kod olarak kullandığıyla da karşı karşıya kalabiliriz...Hepimiz dumur olur kalırız o zaman ...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 06/07/2004 :  23:26:42  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şu linkte de;
www.harrypotterfanfictions.com/modules.php?name=News&op=rate_complete&sid=230 kitabın gerçek adının "Harry Potter & Yarımkan Prens" olduğunu belirtmiş. (Sağ taraf/anket) Bu melez prensin kim olacağı hakkındaki düşüncelerimizi sanıyorumki değiştirmiştir ama ben yinede tanınmayan birinin olacağını düşünüyorum.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 07/07/2004 :  11:35:10  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Dodo tarafından yazılan:

Kitabın ismi bile adamı baya düşündürmeye yetiyor, Harry Potter & Melez Prens! Şu anda herkesin kafasında yankılanan sorulardan biri melez prensin kim olacağı?. Bana sorarsanız melez prens tanıdık biri olmayacak. Çünkü melez dediğine göre bir nevi "beyaz-zenci kırması" olmak zorunda. Eğer böyle olmazsa tanıdıklardan benim adaylarım Hadrig, Ron ve Voldemort...

Lem doruk bu Harry Potter'ın yaşadığı yerde annesi cadı babası normal insan ya da tersi oluncada melez diyolar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000