Kitabın ismi bile adamı baya düşündürmeye yetiyor, Harry Potter & Melez Prens! Şu anda herkesin kafasında yankılanan sorulardan biri melez prensin kim olacağı?. Bana sorarsanız melez prens tanıdık biri olmayacak. Çünkü melez dediğine göre bir nevi "beyaz-zenci kırması" olmak zorunda. Eğer böyle olmazsa tanıdıklardan benim adaylarım Hadrig, Ron ve Voldemort...
Beyler çok özür dilerim yalnış yazmışım(Ne yapiim çok karışık bi isim).Gerçek adresi şu: http://www.harrypotterfanfictions.com muş ama kötü bir haberim var o yazıyı kaldımışlar :(. Herhalde Rowling kapıyı kilitledi diyedir. Ama yinede oraya üye olup yararlı bilgiler edinebilirsiniz. Bi site daha var hoşunuza gideceğini sandığım : http://www.harrypotter.gen.tr bence buraya da üye olun. Bu arada Dodo Rowling Melez Prens in Harry ya da Voldemort olmadığını açıklamış. Ben Ron olduğunu da sanmıyorum. Bence reşit birisidir ve yeni birisidir.
Ben nedense Melez Prens'in yeni biri olacağına hala katılmıyorum.İçimden bir ses bildiğimiz bir simanın melez prens olabileceğini söylüyor.Ama Rowling'in geniş düşgücünü de untmamak lazım; biz burada melez prensi bir tanım olarak algılarken, Rowling'in bu sözcük öbeğini bir cadı veya büyücünün bazı arkadaşları arasında kod olarak kullandığıyla da karşı karşıya kalabiliriz...Hepimiz dumur olur kalırız o zaman ...
Şu linkte de; www.harrypotterfanfictions.com/modules.php?name=News&op=rate_complete&sid=230 kitabın gerçek adının "Harry Potter & Yarımkan Prens" olduğunu belirtmiş. (Sağ taraf/anket) Bu melez prensin kim olacağı hakkındaki düşüncelerimizi sanıyorumki değiştirmiştir ama ben yinede tanınmayan birinin olacağını düşünüyorum.
Kitabın ismi bile adamı baya düşündürmeye yetiyor, Harry Potter & Melez Prens! Şu anda herkesin kafasında yankılanan sorulardan biri melez prensin kim olacağı?. Bana sorarsanız melez prens tanıdık biri olmayacak. Çünkü melez dediğine göre bir nevi "beyaz-zenci kırması" olmak zorunda. Eğer böyle olmazsa tanıdıklardan benim adaylarım Hadrig, Ron ve Voldemort...
Lem doruk bu Harry Potter'ın yaşadığı yerde annesi cadı babası normal insan ya da tersi oluncada melez diyolar