AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 J.K. Rowling'in Orjinal Elyazısı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 01/07/2004 :  22:11:31  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İpucu 1) Hani çay fincanı gibi bir şey var ona tıklayın. Karşınıza bir pano gelecek, panonun altında bulunan silgiyi alıp, silginin hemen üstündeki boş kağıdı silmeye başlayın. Siz sildikçe bir formül meydana gelecek. (Altta)

Tüy Kalem + İksir şişesi + Örümcek + Yapraklar = ? Kazan
Şeklinde olacak.

Yukarıdaki cisimleri bulup üzerlerine tıklayın ve Harry Potter kitaplarının birisinin 10. bölümünün (Cadılar Bayramı) değiştirilmeden önceki ve sonraki hallerini görün.

İpucu 2) Masanın üstündeki altın anahtara (fan sitelere) tıklayın. Karşınıza çıkan ve üzerlerinde ? işareti bulunan yuvarlak cisimleri onlara en yakın yuvalara yerleştirin. Sonuç olarak J.K. Rowling'in kendi yaptığı bir karikatürü gösterecek (Kendinin yapıp yapmadığından emin değilim).

İpucu 3) Mavi tükenmez kaleme (linklere) tıklayın. Karşınıza bir kitaplık gelecek. Orada ? işaretli kitabı biraz yana çekin ve anahtarı bulun. Daha sonra anahtarı sağ taraftaki sandığa sokun. Sandıktan çıkan ? işaretli baloncuğa tıklayın. Sonuç olarak J.K. Rowling'in kitaptaki karakterler vs. ile ilgili bazı eskizlerini (daha doğrusu karalamalarını) göreceksiniz.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 02/07/2004 :  14:24:28  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Saol dodo şimdi bakıcam.
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 02/07/2004 :  17:17:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sağol dodo.Ben gece saatin ikisinde okudum yazını ve hemen uyguladım.Gerçekten çok makbule geçti.fakat hala şu taşların kombinasyonunu bulamadım.En iyisi ben permütasyonunu çıkarayım şunların.Bütün kombinasyonları deneyince de çıkmazsa hakkınızı helal edin :)

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 02/07/2004 :  17:58:34  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.harrypotterfanfincious.com un anasayfasında hemen karşında olcak ama J.K Rowling odayı kapatmış.En azından bana ööle geldi çünkü üzerinde rahatsız etmeyin yazıyo(tabi ingilizce).
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 02/07/2004 :  23:48:37  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
metallic sana dediğim şeyi denedin mi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000