AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 türkçe patch yapımı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 15/07/2004 :  15:03:52  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
şimdiki oyunlarda programla yapılıyor. ama illaki patch olması da gerekmiyor. eğer elinde program varsa oyunun "text" ile ilgili data dosyalarını açıyorsun ve gerekli yerleri türkçeleştiriyorsun. yani elinde program olması şart. ben Age of Mytology oyununu biraz türkçeleştirdim. ama patch dosyasını yapmadım tabiki.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 15/07/2004 :  15:53:18  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ama istersen programı da verebilirim sana. yalnız her oyunu türkçeleştirmeyebilirsin. özellikle .dll dosyalarındaki metinleri ve şifrelenmiş dosyaları açamazsın. genelde oynama yapabileceğin dosyalar .dll .cfg dosyalarıdır. programda istediğin dizinden dosyayı açıp içeriklere bakabilirsin. prpgram öyle büyük de değil küçük bişey

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

GENÇFBDAYWALKER
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 15/07/2004 :  22:13:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cok iyi olur gönderebilirsen yukarıya yazdım zaten ikisinden birine yoollayabilirsin

FENER ÜÇ YILDIZI TAKTI GALATA DA DAYANAMAYIP SÜPER VE UEFA KUPASI RESİMLERİNİ KOYDU
Sayfanın En Üstüne Git

GENÇFBDAYWALKER
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 08/08/2004 :  13:15:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaş iyi tamamgönderdin de ben bunu kullanamıyom yav benim emaile göndersen biraz ayrıntılı yazsana yukarda yazıyor maillerim

FENER ÜÇ YILDIZI TAKTI GALATA DA DAYANAMAYIP SÜPER VE UEFA KUPASI RESİMLERİNİ KOYDU
Sayfanın En Üstüne Git

superior
Üye

Turkey
İleti 215

İletim - 08/08/2004 :  13:25:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
- exescope
- restarator
- resource hacker
gibi programlarla oyunun (ya da programın) datasındaki .cfg ,.exe, .scr, .dll gibi dosyaları açabilirsin......
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000