AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA Vice City Türkiye Modu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 38

komando
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 16/07/2005 :  10:56:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
he bi de nerde yayınlıyosun bu modları ben daha yeni üye oldum da tam olarak bir bilgim yok

GS ın uefa şamp. olduğu dönemlerde türk bi gazeteci Thuram a fenerbahçe hakkında ne düşünüyorsun diye sormuş.Thuram' ın cevabı şu olmuş: tanımıyorum galatasaray'da mı oynuyor??
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 16/07/2005 :  11:41:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
birincisi komando üst üste iki mesaj yazma ilk mesajını düzenle
ikincisi nkcoskun arkadaşım bilirsin sonuna kadar arkandayımdır (PUMA) ama gerçekten bu iş gerekteğinden fazla uzadı ama senide suçlamıyorum çünkü tek başına bir modu bitirmek en az iki yıl bir de ÖSS denen etken girince VAY BAŞIMA gelenler deyip durursun birinden teknik destek falan al bitir şu modu artık dostum sana güveniyoruz ama bu güveni sarsma LÜTFEN.....

Amma konuşurmuşum bea :)

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

nkcoskun
Üye

İleti 114

İletim - 16/07/2005 :  12:33:27  Bilgileri Göster  nkcoskun için bir ICQ İletisi Gönder  nkcoskun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bireh bireh bireh...Dark Samuray valla iyi konuşuyon...20 temmuzdan itibaren bodruma gidiyorum.ve bu (tahminen)40 kiloluk bilgisayarımıda yanımda götürüyorum.sırf mod bitirmek ve san andreas a yeni yamalar yapmak için...yayınlamayı da gelince yapıcam...herkesin haberi olsun.komando için siteyi yeniden yazıyorum... www.arshiv.gen.ms
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 16/07/2005 :  21:23:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o bireh bireh bireh iyi anlamda mı ? ben pumayım oğlum unuttun mu ?

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

nkcoskun
Üye

İleti 114

İletim - 16/07/2005 :  21:33:33  Bilgileri Göster  nkcoskun için bir ICQ İletisi Gönder  nkcoskun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam ustam o bireh bireh hani sen ne konuşurmuşum ben dedin yaa bende onu onaylamak amacıyla yazdım..bu arada evrim mi geçirdin PUMA mısın Dark Samuray mı???
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 38 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000