he bi de nerde yayınlıyosun bu modları ben daha yeni üye oldum da tam olarak bir bilgim yok
GS ın uefa şamp. olduğu dönemlerde türk bi gazeteci Thuram a fenerbahçe hakkında ne düşünüyorsun diye sormuş.Thuram' ın cevabı şu olmuş: tanımıyorum galatasaray'da mı oynuyor??
birincisi komando üst üste iki mesaj yazma ilk mesajını düzenle ikincisi nkcoskun arkadaşım bilirsin sonuna kadar arkandayımdır (PUMA) ama gerçekten bu iş gerekteğinden fazla uzadı ama senide suçlamıyorum çünkü tek başına bir modu bitirmek en az iki yıl bir de ÖSS denen etken girince VAY BAŞIMA gelenler deyip durursun birinden teknik destek falan al bitir şu modu artık dostum sana güveniyoruz ama bu güveni sarsma LÜTFEN.....
bireh bireh bireh...Dark Samuray valla iyi konuşuyon...20 temmuzdan itibaren bodruma gidiyorum.ve bu (tahminen)40 kiloluk bilgisayarımıda yanımda götürüyorum.sırf mod bitirmek ve san andreas a yeni yamalar yapmak için...yayınlamayı da gelince yapıcam...herkesin haberi olsun.komando için siteyi yeniden yazıyorum... www.arshiv.gen.ms
tamam ustam o bireh bireh hani sen ne konuşurmuşum ben dedin yaa bende onu onaylamak amacıyla yazdım..bu arada evrim mi geçirdin PUMA mısın Dark Samuray mı???