slm arkadaşlar bende bir kaç plaka vermek istiyurum. bir isteğim olacak bu ne zaman yapılacak yapıldıysa nerden download edebilirim. 20 ZD 051 20 YC 051
ben sana araba gondereyım yalnız bır deneyeyım ole gondereyım (kartal,lada samara,fiat palio,lada dıye gecıyo ama 124 le aynı ) daha denememıstım oyunda yukleyıp baayım ona gore ıyı olanları e mail le gonderırım ayrıca ıstegın araba olursa sole beraber ararız
uzgunum e-mail le gonderemıyorum tek gondermem gerek oda cok uzun surer ama adreslerı vereyım oradan bulabılırsın arabaları www.gta3.net ve www.gta-action.com
bu mod mükemmel olucak yaww inşallah çıkarda bu modla oynarız oyunu. valla eline sağlık kardeşim bide şu plakaları görürsem iyi olur: 27 HD 060 bizim twingo 27 EV 166 renault kango valla mükemmel olur oyun bu modla dolmuşlar altındaki serçeye güvenip kız tavlamya çalışanlar bide arabaların bazıları deli gibi falan gibi gitse bazı arabaların altında neon falna olsa bide gerçekten dolmuş olayı çok iyi olur. bide pizzacının adaı pizza pizza faln olsa mcdonalds lar bide şöyle dönerciler falan olsa baktığımızda ağzımız sulansa ne bilim işte böyle türküye tarzı şeyler tabi lüks lokantalar unutulmamalı