AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 Alemin En Mükemmel Stratejisi: Homeworld 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 27

xxx23
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 07/12/2004 :  22:21:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
total war serisi güzeldir ama en iyi straleji oyunu total war serisi değildir.en iyi straleji oyunu sizce nedir
Sayfanın En Üstüne Git

HellScream
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 10/12/2004 :  12:57:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Command&Conquer ve Commandos Serisini tek geçerim

Time is Bad
Keep Your Back!..
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 11/12/2004 :  12:13:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eski oyunları bir kenara bırakalım... Rome:Total War kesinlikle tüm zamanların en iyi strateji oyunu...
Sayfanın En Üstüne Git

obayrakgil
Üye

İleti 4

İletim - 16/12/2004 :  00:42:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence rome:total war
Sayfanın En Üstüne Git

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 16/12/2004 :  16:13:15  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Rome Total War, savaş stratejisi açısından inanılmaz derecede gerçekçi bir oyun. O yüzden bu oyunu History Chanel'da eski zamanda Alexander ile hannibal'ı karşılaştırmak için kullanıyorlar ve çok yüksek rütbeli generaller bu oyunu yöneiyor (hannibal böyle yapardı yok Alexander böyle karşılık varirdi diye). Programın iki ismi var biri DECISIVE BATTLES diğeri ise Time Commanders. İki programda bu oyunu kullanıyor. Başka hangi oyun History Channel gibi ciddi bir kanalda savş böyle yapıldı diye gösterildiki?
Sanırım tek bir resim bütün bu anlatılanlara bedeldir: http://www.totalwar.com/community/rp6.htm

Şimdi gelelim en iyi yönetim stratejisine. Yönetim stratejisi olarakta kimse superpower(diğer ismiyle Globalpower)'ı geçemez. CIA'in ülke taktik simüllasyonu için kullanılan yapay zekayı kullanıyor. Gerçekten çok zekice hamleler yapmak gerek. Fakat Grafikler savaş sahnelerinde berbat. SuperPower 2 çıkacak merakla bekleyin derim. Ve strateji olarak şuanakadar hiçbir oyun bu ikisine el süremez... Age of Empires'ta çok tutulduğundan bukadar abartılıyor.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 27 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000