|
Yazar |
Konu  |
pembefil
Üye

Turkey
İleti 2 |
İletim - 08/07/2004 : 16:40:52
|
ben bu konuda atlayanbabaya katılıyorum. TOTAL WAR DİYORUM başka bi şey demiyorum. |
***PeMbe_FiL*** |
 |
|
Avenger
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379 |
İletim - 08/07/2004 : 22:10:38
|
Bence, eski stratejileri bir kenara koyarsak (yoksa işin içine Dune 2, Civilization, UFO serisi ve daha birçok Microprose oyunu girecek) son 5-6 yıldır çıkan en iyi strateji Age of Empires serisidir. Tabi bunun bir numaralı sebebi inanılmaz multiplayer desteği. Zone'un, turnuvaların, community'lerin etkisi de en az oyun kadar büyük. |
Batu Kınıkoğlu www.oyunsitesi.gen.tr |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 16/07/2004 : 16:11:46
|
age of empires 2 tabi ki en iyi strateji oyunu buna rakip olacak oyun bu ay sonunda çıkıyor rome:total war ama aoe 3'de eylül sonunda çıkacak tekrar tahtını kapabilir |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 16/07/2004 : 17:55:44
|
Age of Empires 3 Eylül sonunda çıkıyor mu? Oyunun çıkacağına dair resmi bir haber bile yayınlanmadı hiç. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 16/07/2004 : 18:17:40
|
level dergisinde 23 eylül'de çıkacağı yazıyor |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|