|
Yazar |
Konu  |
STORM_ANGEL
Üye

İleti 24 |
İletim - 28/08/2006 : 10:57:44
|
age of empiresin üstüne strateji oyunu tanımam beyler ama warcraft da güzel ve cok az oynanan patrican3 oyunu var ben onuda seviyorum |
 |
|
AkrePKinG
Üye

Turkey
İleti 2 |
İletim - 30/08/2006 : 17:03:32
|
Hiç eskilere giden yok bence şu anda Rise Of Nations serisi ama geçmişten Metal Fatugue |
Umarım kaderin bitiş çizgisinden uzağım Tanrım umarım Tanrım |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 30/08/2006 : 20:05:19
|
Age of Empires üstüne tanımam. Ayrı bi tadı var. Diğer strateji oyunları da güzel ama onun yeri başka |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
A_R_A_S
Üye

Turkey
İleti 22 |
İletim - 05/09/2006 : 12:28:04
|
s.a biladerlerim bence en baba strateji oyunu :)cossacks bac to war:) bız bı arkadasla ag baglantısında bı oynuyoz rahat 4 saat.oyun oyna oyna sıkmıyoo omurlerı dandık bence.cossacksde bı ıyı yanı ordular cok fazla.gemı cesıdı fazla.cos2 obı daha guzel eskısıne gore adamlarda hem tufek bırde kılınc wardragoon@nf.ntmsn adresım eklersenız sewınırım |
- |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 05/09/2006 : 14:19:17
|
Bence en iyi strateji; Rome-Total War
|
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|