AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 Alemin En Mükemmel Stratejisi: Homeworld 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 27

sEcReTs
Üye

Turkey
İleti 79

İletim - 28/04/2006 :  14:03:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
age of empires, rise of nations, cossacs çok güzel oyunlar...
ama ben praetorians'ı deneyin derim. eğer eski roma ve lejyonları yöneterek mısır ve avrupanın kralı olmak istiyorsanız... ayrıca barbarlar ve mısırlılar olarak ta oynayabiliyorsunuz. çıkan ek paketle oyuna filler eklendi ve yeni iki ulus ta eklendi. tek kötülüğü eski bir oyun olması ama 1 saatlik deneme versiyonunu da oynayabilirsiniz. praetorians diye bir arama motorunda aratın, blun, oynayın ve öyle karar verin......
Sayfanın En Üstüne Git

sEcReTs
Üye

Turkey
İleti 79

İletim - 28/04/2006 :  14:05:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
eski dediysem de güzel oyun yani ben onu fazla bulunmuyo bu aralar diye söyledim ekliyim yani....
Sayfanın En Üstüne Git

SafaX
Üye

Turkey
İleti 136

İletim - 04/05/2006 :  20:17:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eski roma hakkında Rome: Total War'u çok tavsiye ederim. Preatorians da benzerine hiç rastlamadığım bir stratejidir.Sadece askeri taktikler, ordular, stratejiler... ..Odun yok, yiyecek yok, oh ne güzel. ..dediğime bakmayın gerçekten çok güzel ve eğlenceli bir oyundu.
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 10/05/2006 :  03:53:10  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Starcraft'in senaryosu ve her irkin tamamen birbirinden farkli olmasi (sadece grafik degil, bina yapislarindan tut, stratejisine kadar...) istersen 5 dk. lik "rush" oyunlari, istersen saatler surecek yuksek strateji gerektiren haritalarda oynanan oyunlari dusununce... Zeratul... aklima geliyor, birbirimize selam verirken "en taro adun" demeye baslamistik... Kerrigan, Raynor, Tassadar.. neyse...
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 10/05/2006 :  14:43:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Dreamwalker tarafından yazılan:

Starcraft'in senaryosu ve her irkin tamamen birbirinden farkli olmasi (sadece grafik degil, bina yapislarindan tut, stratejisine kadar...) istersen 5 dk. lik "rush" oyunlari, istersen saatler surecek yuksek strateji gerektiren haritalarda oynanan oyunlari dusununce... Zeratul... aklima geliyor, birbirimize selam verirken "en taro adun" demeye baslamistik... Kerrigan, Raynor, Tassadar.. neyse...

"Raynor here!"
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 27 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000