AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA VICE CITY gerçekten acil abiler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Hasan Kahraman
Üye

Turkey
İleti 40

İletim - 05/06/2004 :  19:09:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşlar bu vice city ye gerçekten araba indiren varmi ya... ben bunu çok merak ediyorum.web sitelerinde bir sürü araba var ve ben bunları defalarca indirdim fakat oyunda bu arabaları bulamıyorum.daha doğrusu oyuna aktaramıyorum.IMG toll.denilen bir program varmış onuda indirdim ama bu programın nasıl kullanılacağını zahmet edipte koymamış.
Bilen varsa insanlık namına anlaşılr bir dille lütfen bana bildirsin.Sanıyorum herkez bunu merak ediyor...

SPAWN
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 07/06/2004 :  08:16:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla ben 100 e yakın araba indirdim ama hangi dosyanın içine koyacağımı bilmediğim için kaldı banada yardım edin
Sayfanın En Üstüne Git

ne-o
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 07/06/2004 :  15:01:50  Bilgileri Göster  ne-o için bir AOL İletisi Gönder  ne-o için bir ICQ İletisi Gönder  ne-o için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ehuhe. Çok kolay img tool ya da gtamodinstaller programlarını bulduysanız. Bana img tool daha kolay geldiği için onla yapıyrum. Şimdi:
imgtool programını çalıştırın, sonra file dan open ve gtayı nereye yükledi iseniz girin. Models klasörüne girip gta.img yi seçin.
Sonra buraya hangi aracı istiyorssanız örneğin: angel.dff ve angel.txd. Bunları find dan aratın ve bulup silin. yernie add den indirdiğiniz angel.dff ve angel.txd yi yükleyin. Anlamadı iseniz söyleyin..

Only you are the life among the dead
Sayfanın En Üstüne Git

Hasan Kahraman
Üye

Turkey
İleti 40

İletim - 07/06/2004 :  18:45:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yine hazin son....Senin dediklerinin hepsini yaptım ama oyuna girdiğimde yine o görüntüyle,o arabalarla karşılaşınca yıkıldım abi ya.En iyisi bu işten vazgeçmek herhalde....
NEDERSİN NE-O ???
SENCE NE YAPMALI???
:))))
Sayfanın En Üstüne Git

SPAWN
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 08/06/2004 :  10:25:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İyide abi yaptıkda bu seferde oyuna giriyorum indirdiğim araba görüyorum ama bindiğim an oyun kilitleniyor oyundan çıkıyor
Sayfanın En Üstüne Git

ne-o
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 10/06/2004 :  14:19:29  Bilgileri Göster  ne-o için bir AOL İletisi Gönder  ne-o için bir ICQ İletisi Gönder  ne-o için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Belki indirdiğiniz linkte bozuktur. Başka arabalar deniyin. Bu işte en garantili program img tool.. Şimdi burdan site adı verir idim ama reklam olr heralde. Orda gtamodinstaller la anlatıo. Ama bende takılıo bazı araçlar mod installerla. Siz bi de onla deneyin. Sanırım en saon çıkanı gta_mod_installer v5 mi ne. Bunu indirin bi gta sitesinden. Yapamazsanız anlatırım... Veya size şu modları öneririm: gtamodern word ya da real. Bence modern word ü yükliin gta vc ye üstüne istediiniz arabalrı yükliin. Böle yaptım ben. O modun içinde güzel arabalar var.

Only you are the life among the dead
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000