|
Yazar |
Konu  |
hileci
Üye

Turkey
İleti 32 |
İletim - 03/06/2004 : 17:52:06
|
Bu oyuncuları hızlı aramadan alın.oyuna başlamadan önce ayarları kurcalaya girip en üst sağ köşedeki datebase boyutunu küçük yerine büyük yapın. Polat METİN takım:Kaysrispor veya kayserispor 23 yaş altı. yaş:15 not:bu oyuncuyu almak için 2007 yılına kadar geçilmesi lazımdır.Bu oyuncunun hız,hızlanma,zıplama,çeviklik,denge,güç 20'dir.bu oyuncuyu hızlı aramada oyuncu yerine girmeyin,takım adını takım adı yerine girip de bulun. Jose Julian de la Cuesta takım:Atletico Nacional yaş:19 veya 20 not:Bu oyuncuyu polat metinde olduğu gibi takımının adını takım yerine girip takımından arayın. Kim Kölstrom takım:Djurgarden yaş:19 veya 20 not:Bu oyuncu'nun hızı ve hızlanması 9 dur ama diğer özellikleri 17,18,19,20 Julius Aghahawa takım:Shakhtar yaş:20 veya 21 Fabio Rochemback takım:Barcelona yaş:20 veya 21 Riccardo Montolivo özel oyuncu çok işinize yarar. takım:Atalanta yaş:18 Freddy Adu bu oyuncu takımsızdır peşinden koşan çok ülke:United States,America yaş:14 Carlos Tevez özel oyuncu biraz pahalıdr ama eksiksiz forvet. takım:Boca yaş:19 Kapo takım:Auxerre yaş:22 veya 23 Nicolas Anelka takım:Manchaster City yaş:22 veya 23 Martins özel oyuncu bu oyuncuyu almak için kesenin ağızını açacaksınız ama bu oyuncunun Carlos Tevez gibi bir gücü vardır. takım:İnter yaş:18 Wayne Rooney takım:Everton yaş:18 not:Bu oyuncu 22 milyon dolar değerindedir. Efe ALPER takım:boş yaş:16,17,18 not:bu oyuncuyu almak için 2004-2005 sezonuna kadar geçmeniz lazımdır. Raul Tejedor takım:Boca yaş:20,21 not:Bu oyuncuyu almak için 2004-2005 sezonuna kadar gelinmesi lazım. Raul Estevez takım:Boca yaş:25 önemli not:Bu yazdıklarım,cm 03/04 için geçerlidir.
|
|
Hileci Zeus ANZEK
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/06/2004 : 19:21:20
|
Sayın hileci senin dediğin oyuncuların bazıları bende vardı zağten(Efe Alp,Martins,Anelka)dediğiniz oyuncuların sadece özel olanlarını aldım.Ben 2012 yılındayım senin dediğin oyuncuları almadam önce Martins ve Anelka'yla Roma takımını 7 kez şampiyonlar ligi şampiyonu 5 kez Europe super cup şampiyonu 9 kez italyan seri a şampiyonu ve 8 kez de italya şampiyonu oldum.Martins 517 Anelka'ysa 266 golle beni kurtararak takımın ve dünyanın en fazla gol atan ismi oldu. Ben sizin dediğiniz oyuncuları aldım.2013 yılında şampiyonlar ligi şampiyonu Europe supe cup (belli değil rakip:monaco)italyan seri a'yı italya cup'unu kazandım. Şimdiki kadrom=taktik:3-4-3 kaleci:Buffon defans:Cannavaro sağ kanat ,Alp Efe ortası,Jose Julian de la cuesta sol kanat. ortasaha:Kim Kölstrom sol kanat,Riccardo Montolivo sağ kanat,Freddy Adu,Nicolas Anelka forvetin hemen arkasında forvete yardımcı. forvet:Carlos Tevez forvetin ortasında,Martins forvetin sağında,Polat Metin forvetin solunda. Bu kadro herkese tavsiyem olur.Teşşekürler hileci. |
 |
|
Hileci Zeus ANZEK
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 04/06/2004 : 10:25:59
|
Pardon arkadaşlar,benim bir yanlışım olmuş ben 20012 değil 2012 yılındaydım şimdi 2013 yılındayım ikibionüç. |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 04/06/2004 : 12:30:12
|
Mesajlarınızı "İletiyi Düzenle" seçeneği ile düzeltebilirsiniz. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 02/06/2005 : 14:41:01
|
freddy aduyu bulamıyom napcez. |
Server : Cypher Level : 79 Race : Elemental lord Name : bL4cKm4GiC
|
 |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 02/06/2005 : 18:36:57
|
CM 03/04'te Preferences'ten
FM 2005'te New Game'den database'yi large yap açılır .. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|