ben bir keresinde 5 yıldızlı olmuştum süperstarda tabi yükselmek için star aile dostlarının olması lazım star kadının birini büyü ile kendime aşık etmiştim içeriye su içmeye gittim döndüğümde kadın kadıda evlendiklerini gördüm sonraları o eve eklenen kadınla kocam kırıştırmaya başlkadılar bende kadını bahçeye dörtduvar arasına kapattım sonra oraya mangal ve yangın çıkartıcı şeyler koydum sonunda kadının cayır cayır yanışı bana büyük bir haz verdi oh olsun kocamla kırıştırırsa böyle olur
İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız , bilin ki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.
Sorellina haklı!!Eklenti paketleriyle beraber bir sürü şey yapabilirsiniz!!Çocuklarınızla ilgilenebilir,iş kurabilir,üniversiteyi bitirip siminizi mutlu edebilirsinizBebeklerle ilgilenip,siminizi aşık edebilir,parti verebilirsiniz!Ne öldürüyosunuz simleri!!
bende simste amacım para kazanmak değil çünkü zaten bara şifresi var sadece ev yapıp parti veriyorum ayrıca bebekler çok tatlı oluyo kavgalarda çok eğlenceli bide simler ölünce ruhları çıkıyo ve evdekileri korkutuyo o daha eğlenceli