AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 YARDIM- couldn't load gfx/palette.imp
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

sekoer
Üye

İleti 2

İletim - 02/06/2004 :  13:04:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Selamlar,
cs 1.5 yüklüyorum fakat oyuna girmeden hemen önce coulnd't load gfx/palette.imp hatası veriyor. Grafik kartım Geforce FX5700. en güncel grafik sürücüleri, directX sürücülerini yükledim, oyunu birkaç kez daha kurdum fakat nafile. Konu ile ilgili önerisi olan var mı?

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 02/06/2004 :  15:53:08  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir şeyi eksik yüklemişsindir.Neleri yükledin sıra ile yazar mısın?
Sayfanın En Üstüne Git

sekoer
Üye

İleti 2

İletim - 03/06/2004 :  10:04:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
HL setup
HLpatch v.1.1.1.0
cs v1.5 full
podbot 2.5 setup

makinem
P4 3.0 Ghz HT 1Mb Cache
1 Gb DDR400
ASUS i865PE anakart
MSI 128 Mb Geforce FX5700
SB Live 5.1
oyunu aynı cd ile daha önce de defalarca kurdum sorun yaşamadım. Celeron O/B 8 MB ekran kartlı makinede oynadığım oyun bu alette çalışmıyo ya ona yanarım :(
Sayfanın En Üstüne Git

mertdeniz
Üye

Turkey
İleti 101

İletim - 06/06/2004 :  21:54:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aynı şey bendede oldu.Cdinin arkasını iyice temizle.Daha sonra oyunu tekrar yükle.
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 10/06/2004 :  12:15:50  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunun gfx araçlarındaki "palette.imp" dosyası eksik veya bozuk da olabilir oyunun versiyonuna uygun bir yamadan yükleyebilirsin. bende .dll hatası vermişti

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.12 Snitz Forums 2000