AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Iron Storm Bölüm Geçme Sorunları Bölüm Geçememek
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

General
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 31/05/2004 :  20:36:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Iron Storm Bölüm Geçme Sorunları Bölüm Geçememek

Merhaba Arkadaşlar,

IRON STORM 'da "Level 5 Lv5bis" (LOAD bölümünde, bölümlerin ismi bu şekilde yazıyor.)bölümünde yani trenli bölümde tıkandım kaldım. bölümü geçemiyorum. trendeki tüm düşmanlarımı yok ettim ama bölümü geçemiyorum. mesajda bana ilk vagona geri dönmem gerektiğini söylüyor. geri dönmeme rağmen oyun bitmiyor.

bana yardımcı olabilirseniz çok sevnirim

ayrıca bölüm geçme hilesi varsa bana yazarsanız sevinirim.

stone2003
Seçkin Üye

Turkey
İleti 142

İletim - 31/05/2004 :  23:49:33  Bilgileri Göster  stone2003 için bir ICQ İletisi Gönder  stone2003 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
orada yanlış hatırlamıyorsam dışardaki helikopterleri vurman gerekıyordu.ayrıca vagonların üstüne çıkıp keskin nişanıyı ve makineli tüfek yuvasını da yok etmen gerekıyordu...
hile kodu:oyunda iken esc tuşuna basıp,açılan konsolda;BLINDAX yazıp enter yap maxımum cephane,LATOUNGA enter yaparsan maxımum sağlık elde edersın...

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"
ATATÜRK
"basit yaşa ki başkaları da yaşasın"
gandi
mtas@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

General
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 01/06/2004 :  08:38:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bölümde benden başka canlı kalmadı. hepsini öldürdüm. helikopteri de yokettim. trenin üüstüne de çıktım. biraz gezeliyorum, havuzlu vagonun üzerinden geçiyorum, o vagona giriyorum, ilerideki vagondan çıkıyorum. valla kafam döndü... girip çıkmadığım vagon kalmadı.

Bu arada oyunda bana gönderilen en son talimat mesajınıda eklemek istiyorum..

You got them all?
Great!
Get back to the first wagons to find a way through to the roof tops!

Fakat mesajda bahsedilen eagona bir türlü ulaşamıyorum. tüm vagonlara girip çıktım...
Sayfanın En Üstüne Git

gesen
Seçkin Üye

İleti 135

İletim - 04/06/2004 :  07:36:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sevgili general,
ilk vagona gidebildiğinden eminmisin, zira ilk vagona geçiş atlamasını başaramadığım için ben bu oyunu biiremedim.
ancak çözümün ilk vagona geçip üstündeki kapaktan içeriye girmek ve daha önce aldığın şifrelerle kasayı açmak olduğunu biliyorum.
kolay gelsin.
Sayfanın En Üstüne Git

General
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 05/06/2004 :  01:00:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Herkese Teşekkürler

slm gesen,

Bu oyunu gerçekten bitirmek istiyorsan bilgisayarına yüklemeye başlasan ii olur. Çünkü bölümün nasıl geçildiğini buldum. yapmamız gereken tek şey elimizdeki ağır silahları atmakmış. ben sadece bıçağı atmadım diğer tüm silah ve bombaları attım (istersen bombaları da atmadan dene) ve iki vagonun ortasındaki uçaksavar topuna benzeyen şeyin borusuna doğru atladım. güç bela yetişip karşıya geçebiliyorsun. artık oyunun gerisini anlatmıyorum.
Tekrar oynamak istersen bol şanslar...
Sayfanın En Üstüne Git

onur1110
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 16/06/2007 :  10:30:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar ben de tüm canlıları yok ettim helikopterleride düsürdüm ilk vagona gitmeem sölylendima o vagona gecis kapısı kapatılmıs.nasıl gidebilcem orya bilen varsa yardım edrse ck sevinirim.iii oyunlar..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000