AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 !!!!GTA-VİCE CİTY YARDIMMMM!!!!!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

ibrahimn
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 30/05/2004 :  01:57:20  Bilgileri Göster  ibrahimn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
P4 2.8 HT işlemcili,Kingston Pc3200 256Mb ram,Asus Fx5200 128Mb tv-out ekran kartım,işletim sistemi ise WINXP Professional...

Gta vice city yüklediğimde oyunu oynadıktan 30-40 sn. sonra grafiklerde bozulmalar oluyor.Esc'ye basıp oyundan çıktıktan sonra tekrar oyuna girince grafikler düzeliyor ve 30-40 sn. sonra tekrar bozuluyor ...Neden acaba???

StoraX

Vercetti
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 30/05/2004 :  10:41:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dostum aynı olay bendede vardı oyunu tekrar kur düzelmezse cd yi degistir. ben tekrar kurdum olmadı cd yi değiştirdim (yeni aldım) düzeldi.
Sayfanın En Üstüne Git

cruel_kemal
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/05/2004 :  19:22:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
gta vic city patch ını indirirsen düzelir bendede olmuştu yükledim düzeldi.ama oyunu silip crackını yapmadan bunu kur crack yapma sakın kurulmaz.(save lerini silme)
http://www.zegames.com/down/view.php?id_test=499
Sayfanın En Üstüne Git

ibrahimn
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 08/06/2004 :  14:23:45  Bilgileri Göster  ibrahimn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
valla arkadaşlar akşam.Oyunu tekrar yüklüyecem internetten bir patch dosyası buldum eğer çalışırsa buraya linkini veririm...

StoraX
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 08/06/2004 :  16:53:54  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
cruel_kemal tarafından yazılan:

gta vic city patch ını indirirsen düzelir bendede olmuştu yükledim düzeldi.ama oyunu silip crackını yapmadan bunu kur crack yapma sakın kurulmaz.(save lerini silme)
http://www.zegames.com/down/view.php?id_test=499

Forumda crack hakkında konuşmak yasak
Sayfanın En Üstüne Git

cruel_kemal
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/06/2004 :  19:24:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
ibrahimn tarafından yazılan:

valla arkadaşlar akşam.Oyunu tekrar yüklüyecem internetten bir patch dosyası buldum eğer çalışırsa buraya linkini veririm...

ben verdiğim patch linki çalışıyor...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000