AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Spider-Man & X-Men
 Spiderman takıldım?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu   

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 29/05/2004 :  00:55:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bir bölümde takıldım, havada düşmanları öldür diye bir görev var. Burda önce fotoğraf çekiyorlar sonra radar yol gösteriyor. Hedefte kırmızı bir balon var, burda ateş ediyorum birşey olmuyor yanına yaklaşınca ağ kopuyor ama radar balonu gösteriyor benim ne yapmam gerek? Muhtemelen bölüm sonunda örümcek robotu ile karşılaşacağım.

n/a
deleted

İleti 13

İletim - 29/05/2004 :  07:12:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Önce bütün fotoğrafları çekilmen gerekiyor. Ben balonlara vurmadan geçmiştim o bölümü. Sonra radardaki yere gidip o örümceğin içine gir. Bir sürü yeşil robot geliyor. Onları öldürünce bölüm bitiyor.
Sayfanın En Üstüne Git

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 30/05/2004 :  01:19:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bertakis dediğini yapamadım, bölümün başlangıcında radar yoktu ben havada ilerledim bir atlayış yaptım, bir anda 3-4 poz fotğraf çekildi, daha sonra radar çıktı ben daha fotoğraf çekilecek miyim? Başka nerede çekileceğim? Birkaç tane kırmızı ışıklı kuleler var oralarda atladım zıpladım ama fotoğraf çekilmiyor. Radar ise direkt balonu gösteriyor ama örümcek yok. Daha ayrıntılı açıklarsan sevinirim. Arkadaşlar bilen varsa lütfen söylermisiniz, oyunda tam anlamıyla kilitlendim, yokmu bir çıkış yolu???
Sayfanın En Üstüne Git

durdutosun
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 17/06/2004 :  13:15:25  Bilgileri Göster  durdutosun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende spidermanin fotoğraf bölümünde bir haftadır uğraşıyorum ama fototrafımı 1kez çektiler.sonrada balona yönlendirdiler.balonu vururyorum ama yeni hedefi göstermiyorlar.bilen varsa bi mesaj atsın arkadaşlar:(

ne neki neden ne olsun? : )
Sayfanın En Üstüne Git

simcity
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 23/06/2004 :  11:35:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
fotoğrafınızı ilk kez çektikten sonra balona camera lock modunda bakın bu sırada bir daha fotoğraf çekicekler fotoğrafınızı çektikten sonra camera lock modunda ağ atıp balonu patlatın
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu   
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000