|
| Yazar |
Konu  |
|
|
alper
Üye

Canada
İleti 251 |
İletim - 28/05/2004 : 13:56:43
|
Dünya çapında olay yaratan Underground 2 yolda. EA oyunun bu kadar tutulması üzerine boş durmadı ve yenisini üretti. henüz ekran görüntüleri ve açıklamaları yer alan sitesini ziyaret edebilirsiniz. Yeni özellikleri arasında gözüme çarpan daha güçlü grafikler arabaya müzik sistemi takabilme yolların değişimi ve görünürlük oranın artması
http://www.eagames.com/official/nfs/underground2/us/home.jsp |
Kapattık kardeşim. Öğleden sonra gel! |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 29/05/2004 : 00:36:23
|
Yapılan yeni oyun eskisinin ünü üzerinden para kazanmak adına apar topar çıkartılacak bir oyun olacak gibi geliyor bana. Açık konuşmak gerekirse underground'un drag yarışları haricinde hiç beğenmemiştim ve yeni çıkacak oyununda ondan daha iyi olacağını sanmam.
|
 |
|
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 29/05/2004 : 10:47:39
|
| Ben çok sevmiştim oyunu ama esk oyunun grafikleri bile bilgisayarı deli gibi zorlarken haala niye grafikleri geliştiriyorlar anlamıyorum. |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 10/07/2004 : 17:28:50
|
yeni sürümde grafik modlarını gerçekten çok geliştirmişler. artık bütün makinalarda 128mb grafik kartı şart oluyor. yapılan bir diğer yenilik ise arka bagaja surround ses sistemi koyabilmeniz. ayrıca otomobide modifiye katmanları da arttırılmış. rappier in dediği gibi ben de drag yarışlarını çok sevmiştim fakat oyunun tek sıkıcı yanı ise aynı parkurlarda yarış yapmamaız. ve bana kalırsa yeni underground da daha fazla parkur bizleri bekliyor |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
 |
|
|
Jung
Üye

Turkey
İleti 7 |
İletim - 13/07/2004 : 11:46:38
|
| bence yeni oyun için istenlen sistem gerçekten çok fazla bukadar abartıya gerek yok zaten bu tür şehir içi yarış oyunları kabak tadı verdi. bende drag haricinde pek zevk alamıyordum oyundan o yüzden nfs-underground 2 hiç ilgimi çekmiyor. bence EA yeni şeyler üretmeli...sıktı yani... |
:-)J.U.N.G(-: |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 14/07/2004 : 04:14:35
|
İlk oyunun pek o kadar da aşırı yüksek sistem istediği söylenemez. Ama görüntüler, sesler, atmosfer bence gayet iyi. Ben oyunu tamamen beğendim zaten ama Drag yarışları oyunu tam anlamı ile "Underground" yapan unsur olmasından kat kat zevkli. Oyunun hep aynı yolun; tersi, düzü, aynası, yan yolları, gibi değişik kombinasyonlarını kullanması ve yolun çok cıvcıvlı olmasından kaynaklanan görememe sorunları gerçekten büyük eksiler. Ama yine de iyi oyun...
İkinci oyun ise, Rappier'ın dediği gibi muhtemelen ilk oyundaki eksiklikleri, hataları düzeltip, grafikleri geliştirip, biraz da yenilik katıp çıkartılacak. Ama umarım yanılırız da yepyeni bir oyun görürüz... |
 |
|
| |
Konu  |
|
|
|
|