AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 FIFA - PES - EURO - Winning Eleven ve Diğerleri
 EURO 2004
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 23/05/2004 :  01:38:56  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar geçen gün euro yu aldım ve oynamaya başladım ancak şööle bir sorun var: Örn ben maç yaptım ve bitti.Ve ben quit match tuşuna bastığımda oyun düşüyo yani kendi kendine kapanıyo...Bu yüzden de oyunda ilerlemek mümkün olmuyo...Lütfen bunun çözümünü biliyorsanız yazın...
Saygılarımla...

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 26/05/2004 :  15:56:41  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
CD'dendir.Bu oyunu başkalarında dene.Eğer onlardada böyle oluyorsa CD, olmuyorsa işletim sistemin ne?
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 26/05/2004 :  19:01:47  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir kişide denedim ve onda da aynısı oldu...
Yinede veriim işletim sistemim:
Celeron 1700Mhz İşlemci
256Mb Ram
64 Mb Geforce 2 Mx/Mx 400
Dahasını ezbere bilmiyorum...
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 28/05/2004 :  22:53:33  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Belki işletim sistemin olabilir.Onun işletim sistemini de yazarsan daha iyi olur.
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 01/06/2004 :  09:03:53  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yazıyorum:
700Mhz Intel Pentium III oe equivalent
128Mb of RAM (256MB fot Windows XP and Windows 2000)
DirectX 9.0 Compatible 3D accelerated 32 MB video Card or equivalent (see supported chipsets in section 11)
880MB free hard disk space plus space for saved games and additional space required for DirectX 9.0 installion
DrectX 9.0 Compatible Sound Card
56k Modem for online gameplay
İşte bunlar.Bu arada eğer sorarsan diye bende DirectX 9.0 var.

Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 01/06/2004 :  21:18:07  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
CD bozuktur(kesin,sanırım,galiba,belki)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000