AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 En ucuza Dishonored2 satan yeri buldum beyler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

gamester
Üye



Tunisia
İleti 5

İletim - 05/12/2016 :  23:24:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Geçenlerde çıkan ve çok beklediğim enfes oyunlardan biri olan Dishonored 2’yi almak için piyasaya bakınıyordum. Her yere baktım, hemen hemen 2 gün kadar süren tonla araştırma, bakıştırma yaptım.

Oyun için ilk baktığım yer Steam idi, ve oyunu Steam’de 219TL iken Playstore’da 198TL’ye buldum. en ucuzlardan olarak sonra bir de Gamecell.com’a bakayım dedim, şeytan dürttü ki iyi olmuş baktığım… İnanılmaz bir şekilde Dishonored 2 175TL idi ve hemen hiç acımadan satın aldım :)

Oyun 5 dk içinde tarafıma ulaştırıldı ve almadan önce müşteri destek servisleriyle iletişime geçtim, çünkü kafamda birkaç soru vardı ve daha önce hiç bu platformdan alışveriş yapmamıştım.

Sağolsunlar çok ilgiliydi Destek’deki arkadaş :) Gamecell.com’u tercih etme sebebime gelince, destek servisinden öğrendiğim avantajlar tercihimde baya bir etkili oldu çünkü öğrendim ki Turkcell faturama yansıtıp 12 ay taksit yaptırıp alabiliyormuşum hemde bu fiyata :) e bu kadar avantajı için haklı olarak ben de bu yolu tercih ettim, herkese tavsiye ederim :)

Genel olarak bakınca adamlar çoğu oyunu zararına mı satıyodur nedir anlayamadım, ama baya ucuz diğer yerlerden bir girin bakın derim.

buradan bakınız
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000