AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Yerli Online Ödeme Sistemi ve Cüzdanı Açılmış
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Drytroy
Üye

İleti 3

İletim - 08/09/2016 :  14:08:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhabalar,

Kredi kartı olmadan da online alışveriş yapacağımız bir sistem açılmış durumda. Papara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri şirketine bağlı "Papara" sistemi.

Siteye giderek mail ve telefonumuzu doğrulatarak hesap açıyoruz. Hesabınızı açtıktan sonra bir çok farklı yöntemle bu hesaba para yükleyebiliyorsunuz. Örnek olarak: Banka ATMlerinde kartsız işlem ile ücret kesintisi olmadan, anlaşmalı noktaları var fatura ödeme merkezleri gibi buralardan da yükleniyor, banka havalesi ile de yükleme var. Ayrıca mobil ödeme ile yükleme için yakında açılacak diyor.

Hesabımızdaki parayı diğer Papara kullanıcısına gönderebiliyoruz anında. Ayrıca Papara ile anlaşmalı sitelerden alışveriş yaparken ödeme seçeneklerinde Paparayı seçip ödeme gerçekleştirebiliyoruz.

Sitede ödeme yap bölümü var. Burada ise gördüğüm kadarı ile anlaştıkları bazı sistemlere sitelerine gitmeden ödeme yapabiliyorsunuz. Mesela ByNoGame ve GameSultan var şu anda. Bu sitelere oradan direkt para yükleyebiliyoruz. Ayrıca faturalarımızı da buradan ödeyebiliyoruz.
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000