AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 MS Ofis Dersleri Öğrenmenin Getirdikleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

KaygısızMurat
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 15/04/2016 :  00:47:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Microsoft, kullanıcılarının ürünlerini gerekli seviyede ve fonksiyonellikte kullanamadığını dile getirmektedir. Yapılan bir analiz sonucunda, kullanıcıların Word’ü yalın bir kelime prosesörü olarak saydığı ve çoğu şahsın sadece belirli işlemler yapmak için kullandığını ortaya çıkarmıştır.

Aynı anda MS Excel verimli bir uygulama olmasına rağmen, sadece matematiksel işlemci olarak algılanmaktadır. Microsoft Excel, ilişkili bir uygulama olarak, çeşitli uygulamalarla beraber birleşik bir yazılım olarak kullanılabilir.

Çalışanların, MS Office yetkinlik becerilerini göstereceğinden aynı inceleme bir firmada da uygulanabilir. Birçok işveren, çalışanlarının Office aplikasyonlarını tam faydalı bir şekilde kullanamadığından ve fonksiyonlarını gerekli bir biçimde yerine getiremediğinden yakınır.

Bilgisayarlar hayatımıza girdiğinden beri yaptığımız iş ve görevler basitleşti ve gün geçtikçe kolaylaşmaya devam ediyor. Hemen her gün gelişen teknolojiyle beraber bizlerin kullanımına sunulan bilgisayar uygulamaları da birçok görevi bizim yerimize yapmaktadır.

[url=http://ofisdata.com] OfisData ile MS Office Programları Öğrenmek İstiyorum [/url], etkili bir içimde kullanabilmek hayatınızda birçok avantaj sağlar.

Excel Dersi

Excel, Microsoft şirketi tarafından ortaya çıkarılan günümüzün en gelişmiş elektronik tablo yazılımıdır. Excel uygulamasıyla kayıt tutup hesaplar gerçekleştirebilirsiniz.

Excel'i verimli ve daha aktif kullanabilmek için işimize yarayacak olan [url=http://ofisdata.com/excel-kursu] Excel Öğrenme [/url] öğrenmemiz yararlıdır.

Siz de kendi bilgisayarınızda Microsoft Excel programını açarak gösterilen menüleri ve yapılan işlemleri takip edebilirsiniz. Böylelikle Excel eğitimi konularını daha da pekiştirmiş olacaksınız.

Excel Öğrenmek

Ofis Excel kursu programında en ana düzeyde listelemelerden tutun da karşınıza çıkabilecek en karmaşık işlemleri çözebilirsiniz. Aklınıza takılan Excel faydaları nasıl sağlanabilir sorusunun cevabını bu sayede bulabilirsiniz.

Excel Dersleri

Çağımızda diğer iş topluluklarından birçok Excel kullanıcısının ortak amacı hazırladıkları tablolar için harcamış oldukları süreyi aşağı çekmek ve bu sayede aktiviteyi yükseltmektir.

[url=http://ofisdata.com/excel-egitimi] Excel Eğitimi [/url] ile kişiler, efektif egzersizler ve gerçek yaşamdan alınmış örneklerle Excel’i tam bir şekilde kullanmayı öğrenir, iş ve kariyer hayatında etkili biçimde uygularlar. Siz de Excel ve MS Office programları ile iş ve çalışma hayatınızda artı değerler kazanmak istiyorsanız OfisData eğitimleri faydalı olacaktır.

  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000