AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 E-Ticaret ile İnternet Pazarlaması Eğitim
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

KaygısızMurat
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 10/03/2016 :  21:45:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Günümüzün çabuk gelişen bilgisayar tabanlı iş ortamında bilgi her şeydir. Arama Motoru Optimizasyonu, SEM, Analytics, E-Ticaret, Grafik Tasarım, Web Sayfa Tasarımı ve Dijital Pazarlama konuları gibi konular; son yılların web çevresinde önümüzde daha sık olarak gösterilmeye başlayan başlıkları oldu.

Online Ticaret ile İnternet Pazarlaması Kursları: Son derece dar bir vakitte birçok pazar alanı web platformuna geçti. Sonraki vakitte; E-Pazarlamanın çok daha etkili bir iş sahası olarak önümüze geleceğine şahit olacağız. Bunların çerçevesinde; Arama Motoru Optimizasyonu, Google Reklamcılık, Analitik, Elektronik ticaret, Görsel Design, Web Sayfa Tasarımı ve Dijital Pazarlama konularında sektörde haiz olduğumuz uygulamalarımızı sizlerle paylaşmaktayız.

İnternet üzerinden alışveriş yapma, aranılan ürün ya da hizmeti, çarşı pazar gezip sıkılmadan pek çok opsiyonu bir arada görerek kısa sürede bulma ve satın alma imkanı sağlar. Bununla birlikte satın alma için verilen vakitten sağlanan tasarruf, kazanılan vaktin başka bölümlerde daha üretken bir biçimde kullanılmasını mümkün kılar.

Online Ticaret Nasıl Kullanılır?

Online üzerinde uçuş, otobüs bileti veya otel odası rezervasyonu, online bilet alımı gibi operasyonlar vakit kaybetmeden kısa sürede yapılabilir. Okumalar, Müzik, teknolojik aletler, hediyelik eşya, yiyecek, giyecek ve daha birçok eşya, satıldığı yere gitmeye gerek duymadan online üzerindeki mağazalardan elde edinilebilir.

Bununla beraber haberleşme bilgilerinin kazandırdığı ivme, indirim ve güven pazarlama stratejileriyle birleştiğinde, firmaların kârlılığını arttırmaktadır. Ticaret ve çalışma ilişkilerinde elektronik ortamların ve özellikle web teknolojilerinin yaygınlaşmasıyla; bulunan iş durumları gelişecektir. Buna paralel olarak, pazarlanan ürünlerin satışı daha basitleşecek, reklam, mal tanıtım, satış öncesi ve sonrası destek ve türevi kanallar tamamen elektronik çevrede daha efektif kullanılabilecektir.

E-Ticaret Kursu

Otomatik bilgi dağıtım sistemi etkisiyle, kullanıcılara ve daha yüksek kitlelere kolayca ulaşılabilecek, kürsel şeklinde, iş dünyasıyla olan birbirini etkileme yükselecektir. İş verimlilik analizleri ve planlamalar daha basit yapılıp Uluslar arası pazarlara basitçe ulaşabilme olanağı getirecektir.

E-Ticaret Eğitimi : Günümüzde büyük veya küçük ayırt etmeksizin bütün firmalar sanal ticaret portalına taşınmaktadır. Web’in artan kullanıcı sayısı ile birlikte; online ticaret ve online satışların öneminin sonraki vakitte ivme kazanarak artacağı düşünülmektedir.

Elektronik Ticaret Eğitimleri

E-Ticaret Eğitim boyunca; internet'in artışı, E-Ticaret, İnternet üzerinde iş kurabilmek için gereklilikler, Web sayfalarının özellikleri, bir E-Ticaret internet sitesi meydana getirmek için gereli yazılımlar, pazarlama konuları, ödeme seçenekleri, güvenlik sorunları ve müşteri servisleri gibi E-Ticaret'te gereken tüm içerikler öğretilmektedir.

Kaynak: http://vimaj.com

KaygısızMurat tarafından 10/03/2016 21:58:03 tarihinde değiştirildi
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000