takıldığım diğer forumların birindede bi kullanıcı 5+1 sistem almış çalışmıyor falan diyodu herkes yok ses kartın kaldırmıyo falan filan birsürü cevap geldi 1HAFTA sonra adam ya pardon FİŞİ TAKMAYI UNUTMUŞUM dedi.
Böyle bir olay benim bir arkadaşın başına gelmişti. Arkadaş, tanıdığı teknik servis elemanıyla sohpete dalmış. Bir ara telefon çalmış. teknik servis elemanı biraz konuşmadan sonra telefonu kahkaha atarak kapatmıştır (yanlış anlamayın kapattıktan sonra kahkaha atmış). Bizimki merak edip ne oldu diye sormuş. Eleman bir kadının aradığını, oğlunun bilgisayarına virüs girdiğinden bahsetmiş. sorun olarakta bilgisayardaki virüsün oğluna bulaşabileceğinden korkmuş, acaba mümkünmü diye aramış :)
bunu bir kaç kere duydum. Her defasında da ilk kez duyuyormus gibi gülüyorum. Teknoloji konusunda neden bu kadar cahiliz soru geliyor aklıma?
If I were an undertaker, i would put away all the disasters of the world.
ünlü DELL firmasını arayan bir müşterisi: -bilgisayarımda hiç bir şey çalışmıyor. her bir düğmesine basıyorum ama olmuyor. -kabloların takıldığnıdan eminmisiniz hanfendi(sekreter) -walla bu karanlıkta bişey göremiyorum, elektrikler kesik şu an....
(böyle ezik insanlar da var.eziiiikkk :))))
bunun gibi daha niceleri vardı bende yaklaşık 200 tane felan
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....