AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 KOMİK
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

UnDeRTaKeR
Üye

İleti 51

İletim - 18/05/2004 :  18:49:30  Bilgileri Göster  UnDeRTaKeR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
gazetede okudum..

kadının biri CD-ROM u üzerine çayını, kahvesini koyacagı yer sanıyormuş. bilgisayara gectiginde CD-ROm u açıyor ve çay bardagını onun üstüne koyuyormuş. CD-ROM un gerçek amacını ogrendıgınde 40 dk hiç durmadan gülmüş...

If I were an undertaker, i would put away all the disasters of the world.

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 18/05/2004 :  21:54:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bunu duyalı baya olmuştu... bir yerden bu tip pek çok olayı okumuştum daha niceleri var bir bilseniz gülmekten ölürdünüz )) bu dünyada bileşim ve özellikle bilgisayar konusunda o kadar çok cahil insan varki...
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 19/05/2004 :  18:01:15  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1-2 sene evvel bir reklam filmiydi, aslında okullarda bbilgisayar eğitimi verilmiyor, oysa ilkokuldan başlamalı, herşey direk olarak ekonomiyle bağlantılı, buda bunun bir sonucu

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

€ric_C@rtm@n
Üye

South Sandwich Islands
İleti 58

İletim - 23/05/2004 :  23:38:39  Bilgileri Göster  €ric_C@rtm@n için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
biz lisede win 3.1 görüoz!!!hocamız xp'den habersiz bide bilg hocası olcak!!!
bi,lgisayarlar ayrı bi alem...cd-rom bilem yk...ramlerimiz edo ram...böle bi okula eğitim görmüşse(sözüm ona anadolu lisesiyz...800puanı aş anadolu lisesi kazan kullandıın bilgisayara bak!!!)cdromu kahwe tutacaa sanması çoooook normal...
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 28/05/2004 :  20:54:42  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kadının biri internet şirketini arar ve intrnte girdiği zaman telefonun meşgul olduğunu sorar.Görevli onu int. girdiği zaman tel. un meşgul olmak zorunda olduğunu söyler ama nafile kadın inanmaz ve kendisi internetteyken telefonunu internet şirketinin kullandığı iddasıyla şirkete dava açar : )...Teknolojiden yoksun cahal bi milletiz işte...Bu mesajı yazdıktan sonra şööle bi okudum gülmem geldi haa bu arada eric sen hiç göeünmüyon ortalıkta nerdesin yaa?
Sayfanın En Üstüne Git

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 29/05/2004 :  10:44:09  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Gameshow da okumuştum zamanında, biri de printer ına t-shirt sokmaya çalışıp bozmuş. Baskı yapıcak göya t-shirt e.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000