AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Kingdom Online Büyük Açılış 19 Aralık
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

gomaon
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 18/12/2014 :  13:02:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar Selam,

Cuma günü saat 15.00’da yeni bir oyun açıyolar Kingdom Online diye. Çocukluğumuzun oyunu Knight Onlinenin yapımcıları yapmış bunu da Knight Online 2 diyolar hatta.

Geçen ay betasına katıldım ve çok başarılı bir oyun olmuş. O kadar kapsamlı ki 2 hafta beta süresi yetmedi yani oyunu tam anlamıyla çözmeye bile. Ama duyduklarım ve gördüklerime dayanarak söylüyorum, oyunda çok değişik kafalar mevcut.
1- Lejyonlar ve Kale Savaşları
Alışık olduğumuz klanların yerine lejyonlar var ve baya da üye alınıyor 200 kişi falan. Başka lejyonlarla birleşip ittifakta olabiliyosun. G ye basılıp açılan bi dünya haritası var orada bi ton boş bölge mevcut. O bölgeleri ele geçirip kale kurabiliyosunuz ve Kale yapma olayı efsane güzel olmuş. Kale kurduktan sonra da diğer bölgeleri de işgal edip kaynak falan elde edebiliyosun ve oyunda takı küpe falan yok. Ancak kale kurup kalende takı küpe üretiyosun.
2- RTS sistemi
Oyunun içinde 10 seviyeye gelen herkes kendi bölgesinin sahibi olabilyor. Bildiğin travian tadında bişi var RPG oyunun içinde. Binalarını geliştiriyosun kaynak topluyosun falan.
3- Asker basma
RTS sistemi ile aynı doğrultuda asker basabiliyosun, hatta oyunda loldeki gibi minyon deniliyor bunlara sanırım. Bi yaratık slotuna gittiğinde barrack kuruyosun(çadır kurmak diyemedim yanlış anlaşılır diye) ordan minyonla rçıkıyor ve senle beraber slota saldırabiliyor.
4- Mancıkılar, Toplar, Savaş Araçları
Kale ve bölge savaşlarında kendi ürettiğin araçları salıyosun bombalar mombalar bi acayip. Hatta bazı savaşlarda o mancınıkları falan sen kontrol edebiliyosun
5- PvP Bölgesi
45 seviyeye gelen herkes Knight’taki gibi CZ bölgesine giriyor. 2 ırk yapmışlar biri İgnis diğeri Lotus. Ya 45 seviyeye geldiğinde ırk seçiyosun yada eğer bi lejyona girersen o lejyon hani ırkı seçmişse o ırka otomatik olarak atanıyosun.
6- Turnuvalar ve E-spor
E-spor maçları olacak diyolar da çok bilgim yok zamanla görücez. Bildiğim kadarıyla takım kuruyosun 4 kişilik ve o takımlar lejyonlardan farklı bir sıralamaya tabi tutuluyor. O yüzden espor için uygun gibi gözüküyor

Yani daha anlatsam anlatırım bi ton özellik var ve bunlar benim çözebildiklerim, öğrenebildiklerim. Kim bilir daha neler var. Bu yazıyı burada yazıyorum çünkü knightta bi zamanlar 300e300 kapışmaları özledim. 1600 vs 1600 pvp nasıl bi kafa ciddi merak ediyorum ve RPG seven herkesi bu oyuna davet ediyorum. Betasına katılım baya fazlaydı çünkü oyuna giriş için sıra falan veriyodu, bekliyoduk sanırım tam sürüm de daha fazla oyuncu olacaktır. Knight’ a da 3-4 sene geç başlamıştım ve demiştim keşke en başından beri oynayabilseydim. Bu sefer kaçırmıcam ve Knight Online-2 denilen bu oyunun en başından yer alıcam! Dediğim gibi RPG seven herkesi bekliyorum- Lejyon ismim FreakingFat olacak. ;)

kingdom.nttgame.com bu adresten kayıt olup oyunu indirebilirsiniz.

Haa ayrıca unutmadan söyleyim açılış etkinliklerinde Gaming Laptop da verecekler.

FreakingFat Lejyon Lideri- JessieJay
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000