AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Rappelz Hakkında
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Trickster
Üye

İleti 8

İletim - 03/01/2012 :  17:38:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Selam arkadaşlar, birkaç gün öncesine kadar pek çok oyunu ara ara deniyordum ancak Rappelze başladıktan sonra başka oyunlara bakmaz oldum.grafikleri falan çok güzel bi kere, hikayesi de çok hoşuma gitti (ingilizcem çok iyi olmasada anladım gibi :D). biraz baktım ama pek yardımcı olacak konu bulamadım bana bu oyun hakkında işime yarayabilecek bilgiler verebilecek olan varsa memnun olurum ayrıca belki birliktede oynarız. bi süre bu oyunu oynıcam gibi çünkü :D

deschain
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 06/01/2012 :  17:29:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
iyi etmişsin başlamakla bende ara ara oynuyorum iyidir ;)

bak forumada tanıtım koymustum http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29933 yardımcı olur sanırım bi bak derim. Ayrıca takıldığın bir nokta olursa bakalım onada.
Sayfanın En Üstüne Git

Luine Nessa
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 25/01/2012 :  19:22:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aaaa bende senin tanıtımı görüp bir iki yere yazmıştım faydası olsun diye oyun türkçeleştikten sonra çok daha iyi oldu ingilizceside anlaşılırdı ama olsun ana dil de oynamanın keyfi kendi dilini konuşan insanlarla oynamanın keyfi başka kesinlikle. Rappelz'in grafikleri ve level sistemide fark yaratıyor piyasada ki pek çok oyuna göre bende tavsiye ediyorum. Herkese bol oyunlu ve bol exp li günler dilerim ^^
Sayfanın En Üstüne Git

deschain
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 19/02/2012 :  21:56:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Luine çok çok iyi dedin valla kendi dilinde olunca bi başka valla artık bu önemli bir kriter bence.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000