AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 Strateji Oyunu İstiyorum - Tavsiyeler?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

muhammetipli_1989
Üye

Turkey
İleti 105

İletim - 14/05/2011 :  13:15:30  Bilgileri Göster  muhammetipli_1989'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben age of empiresse benzer bir oyun almak istiyorum şöyle deniz savaşları olan AgE of ların hepsini oynadım age of ve comnad conqquer haricinde bir oyun..

EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 14/05/2011 :  13:38:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Anno 1404 ve Venice pakedini beğenebilirsin belki. Ama şehir yapma ağırlıklı tabii.
Sayfanın En Üstüne Git

sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651

İletim - 14/05/2011 :  22:27:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sana starcraft 2 yi önerebilirim, ayrıca empire earth ve total war serileri var, bir de age of empires a benzerliği ve deniz savaşlarıyla dikkat çeken cossacks ve patricians serileri var.

yada en iyisi şu listeye bi göz at :)

http://www.gamerankings.com/browse.html?site=pc&cat=58

Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
Sayfanın En Üstüne Git

muhammetipli_1989
Üye

Turkey
İleti 105

İletim - 16/05/2011 :  12:49:22  Bilgileri Göster  muhammetipli_1989'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sağol fatih abi bu oyunlardan cossacks araştırdım ve bu oyunu almaya karar verrdim cossacksın 2 si varmı kaç cd veya dvd tşkler

EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ
Sayfanın En Üstüne Git

Strayker
Üye

İleti 21

İletim - 29/05/2011 :  21:21:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Command And Conquer Red Alert 3

Oyun teknolojik robotlar silahlar nükleer santrallar inanılmaz askerler üzerine kurulu. Tanklar apache helikopterler ve favorim japanyo

Oyun harika gerçekten. Etrafı yıkıma uğratan nükleer bombaların ardından deniz üstünden gönderdiğin birlikler karaya çıkartma yaparken düşmana destek için gelen apachiler ve ateş yağmuru :)

Tavsiye ederim oyna :)

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000