AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Yurtdışında Kredi Kartı ile Taksitle Satış
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

muhammetipli_1989
Üye

Turkey
İleti 105

İletim - 26/02/2011 :  11:36:52  Bilgileri Göster  muhammetipli_1989'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar yurtdışında kredi kartı ile taksitle satış yapabilirmiyiz şimdiden teşekkürler

EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 26/02/2011 :  12:26:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kredi kartı ile alışveriş yapmak mı istiyorsun? Bunu mu kastettin?
Sayfanın En Üstüne Git

muhammetipli_1989
Üye

Turkey
İleti 105

İletim - 26/02/2011 :  16:06:47  Bilgileri Göster  muhammetipli_1989'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evet...

EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ
Sayfanın En Üstüne Git

sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651

İletim - 26/02/2011 :  19:33:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
benim bildiğim kadarı ile yurtdışından taksitle alışveriş yapılamıyor ama burada bankalar peşin aldığın herhangi birşeyi takside bölebiliyor, belli bir komisyon dahilinde tabi.

Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 27/02/2011 :  05:55:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Direk taksit yok anlaşmalı işyeri olmadığından.Tamamı yabancı sermayeli bankalarda bile Türkiye ile yurt dışı şubeler arasında direk bağlantı yok.Ancak yurt dışı kampanyası düzenleyebiliyorlar. Yurt dışı veya free duty ile başlayan kampanyalarda taksit veya ekstra bonus,para puan , chip para vs. oluyor.
Adı komisyon olan bir kesinti yok, kur farkı uyguluyor genelde bankalar. harcamayı yaparken banka uygulamasına göre dolar veya euro ekstresinde çevrilirken önce visa veya master kart kurundan sonra ekstre kesiminde banka kurundan çevrilince haliyle bir komisyon oluşuyor tabi.

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git

sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651

İletim - 27/02/2011 :  09:37:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
benim komisyondan kastım vade farkı, mesela burada da peşin fiyatına bir ürün aldınız tl olarak bunu da gidip bankada çeşitli taksitlere böldürebiliyorsunuz ve taksit sayısı oranında vade farkı uygulanıyor diye biliyorum ama sonuçta sana işini anlatacak değilim alper :)

Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000