AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 The Walking Dead Dizisi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 27/01/2011 :  17:35:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Frank Darabont imzalı yapım olunca (Bakınız: Green Mile, The Mist, The Shawshank Redemption.) psikolojik olmaması hayalkırıklığı olurdu zaten. Dokunduğu yapımlardaki o hava, ambians, kaos; inanılmaz bir gerçekçiliğe ve etkileyiciliğe sahip oluyor. Orada gibi hissediyor insan.

Ama gerçekten 6 bölüm nedir ya. :(
Sayfanın En Üstüne Git

AnilKalkan
Yazar

Turkey
İleti 28

İletim - 27/01/2011 :  18:34:08  Bilgileri Göster  AnilKalkan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
CrAzY_IVAN tarafından yazılan:

Frank Darabont imzalı yapım olunca (Bakınız: Green Mile, The Mist, The Shawshank Redemption.) psikolojik olmaması hayalkırıklığı olurdu zaten. Dokunduğu yapımlardaki o hava, ambians, kaos; inanılmaz bir gerçekçiliğe ve etkileyiciliğe sahip oluyor. Orada gibi hissediyor insan.

Ama gerçekten 6 bölüm nedir ya. :(

Kesinlikle. O kadar zombinin arasında en büyük canavarın "insan" olduğunu görüyorsun.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 27/01/2011 :  18:52:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler

Yalnız o zombi yürüyüşü sahnesi neydi ya? Üzerlerine bolca bağırsak, iç organ vs. serpiştirdikleri sahne. Aman. :O

Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 05/02/2011 :  23:14:14  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Dikkat:Spoiler içerir!

Valla adamlar 40 yıllık zombi gibiydi maşAllah. :D Gerçi kesme sahnesi falan insanın midesini altüst edebiliyordu tabii ama alıştık artık. :) Yalnız benim dikkatimi çeken sezonu o zenci adamla oğlu(Morgandı sanırsam) ve piskopat kelepçelenmiş adam olmadan kapandı.Ayrıca sezon finalinde doktor bizim çılgın şerife bişeyler söylüyordu çıkarken.Umarım bunlara 2.sezonda yanıt vermişlerdir.
Ayrıca yanılmıyorsam yeni bölümler Eylül ya da Ekim 2011'de başlıyormuş.Sabırsızlıkla bekliyorum :)

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 05/02/2011 :  23:29:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Açıklanır tabii canım daha 6 bölüm haliyle. :)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000