AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 Sims 1 Eşya İndir
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

burcin86
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 15/11/2010 :  00:49:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
eşyaları nasıl indircem

edebikelam
Üye

Turkey
İleti 132

İletim - 15/11/2010 :  17:23:44  Bilgileri Göster  edebikelam'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bir dakika ya sims 1 de eşya indiriliyor mu? ben bu kadar süre sims oynadım ne eşya indirdim ne de başka bir şey bende hep vardı yani. yani ne dediğini anlamadım tam olarak.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 15/11/2010 :  20:54:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İndiriliyor indiriliyor. Sims 1 fan sitelerinde indirilebilir içerikler oluyordu. Onları oyun klasörüne yükleyerek falan oyunda satın alınabilir hale getiriyordunuz.
Sayfanın En Üstüne Git

edebikelam
Üye

Turkey
İleti 132

İletim - 16/11/2010 :  21:55:42  Bilgileri Göster  edebikelam'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
valla ben bunu ilk defa burada duydum. tüh bee bide sims bir hakkında herşeyi biliyorum diye düşünüyordum. ama şimdi nasıl oluyo misal şöyle mi bir masa var onun daha güzeli mi mesela ya da daha başka ev aletleri mi var?
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 17/11/2010 :  01:27:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ev aletleri vs. gibi yeni eşyaları fan sitelerinden indirerek kurabiliyorsunuz. Siteleri bulduğunda sana ne yapacağını anlatır zaten.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 17/11/2010 :  12:34:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Görsellik ve Sim'lere neşeden başka bir katkısı olmuyordu galiba yeni eşyaların. Ben araba eklentisi kurmuştum, araba alıp kapıya koyabiliyorduk. Onu da görünce mutlu oluyordu Sim. :D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000