AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 Bizimkiler Dizisini Kimler İzledi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 27/01/2011 :  23:33:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Küçükken izlediğimi hatırlıyorum :D Yazlıkçılar vardı bir de aynı ekip.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 28/01/2011 :  01:49:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Halil Pazarlama melodisini hala unutamadım :) Sanırım Süper Baba ile birlikte hiçbir bölümünü kaçırmadığımız dizilerdendi. TR1'de Süper Baba da yayınlanıyordu bir ara, hala devam mı bilmiyorum.

Bizimkiler'in senaristinin 1996 yapımı Oğlum Adam Olacak dizisi vardı bir de. Kadro genel olarak Bizimkiler kadrosuydu. Geçen sene Cumhuriyet diziyi VCD olarak vermişti, zaten 10 bölüm sonrasında yayından kalkmış. Artık siyasal içerikli olması mı etken oldu, yoksa pek tutulmadı mı bilmiyorum ama oldukça güzel bir diziydi o da. Bulursanız izlemenizi tavsiye ederim.

Mavi Ay'ı hatırlayan var mı? :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 28/01/2011 :  02:08:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mavi Ay benim favorimdi ancak, bunun için ayrı konu aç. :D
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 28/01/2011 :  09:00:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Süper Baba'yı ben de izlerdim, Fiko :) Mavi Ay'ı pek izlediğimi hatırlamıyorum da Yalan Rüzgarı, Cesur ve Güzel, Dallas gibi diziler bizimkilerin izledikleriydi. Biz de o sebeple nasiplenmiştik. Benim favorim Mac Gyver idi. Hala TNT'de yayınlanıyor sanırım. Bir de A Takımı...

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 28/01/2011 :  17:03:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mac Gyver ya... Sakız folyosu ile nükleer santrali patlamaktan kurtarabilen adam.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000