Halil Pazarlama melodisini hala unutamadım :) Sanırım Süper Baba ile birlikte hiçbir bölümünü kaçırmadığımız dizilerdendi. TR1'de Süper Baba da yayınlanıyordu bir ara, hala devam mı bilmiyorum.
Bizimkiler'in senaristinin 1996 yapımı Oğlum Adam Olacak dizisi vardı bir de. Kadro genel olarak Bizimkiler kadrosuydu. Geçen sene Cumhuriyet diziyi VCD olarak vermişti, zaten 10 bölüm sonrasında yayından kalkmış. Artık siyasal içerikli olması mı etken oldu, yoksa pek tutulmadı mı bilmiyorum ama oldukça güzel bir diziydi o da. Bulursanız izlemenizi tavsiye ederim.
Süper Baba'yı ben de izlerdim, Fiko :) Mavi Ay'ı pek izlediğimi hatırlamıyorum da Yalan Rüzgarı, Cesur ve Güzel, Dallas gibi diziler bizimkilerin izledikleriydi. Biz de o sebeple nasiplenmiştik. Benim favorim Mac Gyver idi. Hala TNT'de yayınlanıyor sanırım. Bir de A Takımı...
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."