|
| Yazar |
Konu  |
|
Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296 |
İletim - 22/04/2005 : 19:08:55
|
| ya istedikleri kadar değişiklik yapsınlar ne farkeder şarkı kötü |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ! |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 22/04/2005 : 20:24:37
|
İsterse dünyanın en iyi şarkısı olsun. Araya bî' iki tutam rimi rimi rey sıkıştırdın mı benim için bir hiçdir. Nerde *Ruslana, nerde rimi rimi rey? 
*Mesaj yerine ulaştı... |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 22/05/2005 : 20:17:07
|
Bakıyorum, topic ölmüş.Eh, artık bir şeyler yazalım artık 2005 ile ilgili ...
Öncelikle Ukrayna'daki organizasyon süper değildi, bunu söyleyim.Birçok hata we aksamalar oldu.Yarışmada "alır götürür"diyebileceğimiz ülke yoktu, ama Yunanistan ne varsa kazandı yarışmayı anlam weremedim gitti.10 ülke Yunanlılara oy verdi ve bazıları bunlardı ... -Türkiye -Kıbrıs -Almanya
Yunanistan hangi şarkıyla katılırsa katılsın, mutlaka belirli ülkelerden belirli puanlar alabiliyor.EuroVision'ın artık tadı kaçtı.Öte yandan bence en iyi şarkı Ukrayna ve İspanya'nındı ama neredeyse oy bile gelmedi onlara.Bir türlü anlam veremedim, siz ne düşünüyorsunuz ??
|
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296 |
İletim - 28/05/2005 : 17:30:25
|
| doğru eurovision un tadı kaçtı ama bu iş şarkıya bağlı. hatırlayın 2003 te şarkımız gayet güzeldi ve birçok ülkeden puan aldık. bu ülkeler şarkımızdan dolayı bize oy verdi. bu sene sadece gurbetçilerimizden oy aldık zaten başka bir şey de bekleyen de yoktu. inşallah birilerinin bu sene aklı başına gelmiştir de seneye adam akıllı bir şarkıcı ve ingilizce şarkı ile katılırız |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ! |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 01/06/2005 : 22:31:11
|
| Yanlış hatırlamıyorsam bir Danimarkadan bir Finlandiya'dan yüksek puanlar aldık.Bu kuzey ülkeleri, "Rimi Rimi Ley"'i beğendimi acaba ??? |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|