|
| Yazar |
Konu  |
|
Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231 |
İletim - 09/05/2004 : 17:18:41
|
| Artık ne zaman TV'ye baksam bu konu karşıma çıkıyor. Geçen sene gerçekten büyük bir başarı yakaladık. Zaten işi sadece futbolda, 2004 Avrupa Şampiyonası'na katılamayarak bozduk. 2002 yılında gelen Dünya üçüncülüğü, Eurovision birinciliği, Yasemin Dalkılıç'ın başarıları, Süreyya Ayhan'ın birincilikleri ve Fransa'da film festivalinde bir filmimizin ödül almasıyla Dünya Türkiye'yi büyük bir ölçüde tanıdı. Ve yine geldik Eurovision'a. Bu seneki finaller hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? |
Barış ERSOY Yazar bersoy@oyunsitesi.gen.tr --- ... Ruslana |
|
|
UnDeRTaKeR
Üye

İleti 51 |
İletim - 09/05/2004 : 18:34:08
|
ben athena grubuna güvenmiyorum ve büyük bir başarı alacagımızı sanmıyorum.
dua edelim de yarışma yapılırken elektrik kesilmesin!!! |
If I were an undertaker, i would put away all the disasters of the world. |
 |
|
|
scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585 |
İletim - 09/05/2004 : 19:00:17
|
Aman ha! Ağzını hayra aç. :) Sen tut uzay üssü gibi bir platfor kur, ışıkla donat, her türlü imkanı kusursuz yapmaya çalış.Sonra dediğin gibi bir şey olsun! Gerçekten felaket olurdu. Şaka bir yana tüm Türkiye yürekten destekliyor Grup Athena 'yı. Konser anında da eminim bu destekle çoşacaklar. İnşallah o gece tadsız bir şey yaşanmaz. Çok muhteşem olacağını tahmin edebiliyorum. Dünya 'ya sesimizi duyuracağız. |
HL2 Stats: http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730
TF2 Stats: http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2 |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 12/05/2004 : 17:50:43
|
| yok bea abi bence daha güzel bi şarkıcı çıksaydı dahada güvenirim ama şarkıları güzel ya :) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398 |
İletim - 14/05/2004 : 18:40:26
|
| Ewt yaw. bende güvenmiyorum Athena'ya. Şarkıları hiç hoşuma gitmedi. ama napalm işte.. Farewell.. |
Lost in shadows of my own.. |
 |
|
|
Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231 |
İletim - 15/05/2004 : 16:20:53
|
Geçen günlerde gösterilen yarı finallerdi. Finale Sırbistan, Malta, Hollanda, Arnavutluk, Ukrayna, Hırvatistan, Bosna-Hersek, Makedonya, Yunanistan ve Kıbrıs katılmaya hak kazandı. Büyük gün bugün. Bakalım neler yapabileceğiz...  |
Barış ERSOY Yazar bersoy@oyunsitesi.gen.tr --- ... Ruslana |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|