|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 10/09/2010 : 16:13:37
|
Antivirüs programları için bir başlık var ama, ayrı bir başlık açmak istedim. Ücretsiz antivirüs programlarından Avira Antivir mi dersiniz, yoksa AVG mi dersiniz? Seçiminiz nedir? Hangisini kullanıyorsunuz?
Ben Avira kullanıyorum oldukça memnunum. |
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 10/09/2010 : 16:34:00
|
2 sene dedim bilgisayara virüs giriyor, antivirüs yükleyeyim dedim, 5-6 tane antivirüs programı yükledim, sonra bir baktım hepsi birbirinin dosyalarını siliyor , kafamı bozdu bu durum ve hepsini sildim :D 2 senedir antivirüs programı olmaksızın kullanıyorum bilgisayarı :D |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 10/09/2010 : 22:24:29
|
Aynı anda birçok antivirüs programını yükleyip çalıştırırsan birbirini silmesi normaldir. Çekemiyolar işte birbirlerini :P |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 10/09/2010 : 22:27:49
|
İlk Kaspersky kullanmıştım. Makinayı kastığı için daha sonra Avast kurmuştum. Uzun bir süre Avast kullandıktan sonra Nod32'ye geçiş yaptım. Son iki senedir Nod32 kullanıyorum, gayet memnunum. Şimdiye kadar bir sorun çıkmadı. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 10/09/2010 : 22:40:47
|
alıntı: HighVoltage tarafından yazılan:
İlk Kaspersky kullanmıştım. Makinayı kastığı için daha sonra Avast kurmuştum. Uzun bir süre Avast kullandıktan sonra Nod32'ye geçiş yaptım. Son iki senedir Nod32 kullanıyorum, gayet memnunum. Şimdiye kadar bir sorun çıkmadı.
Hocama katılıyorum bende. Kaspersky acayip kasıyor. Yaklaşık 1 yıldır Nod32 kullanıyorum bende, hiçbir aksilikle karşılaşmadım. Herkese tavsiye ederim. |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 11/09/2010 : 00:31:31
|
Yahu Nod32 ücretli. Ben ücretsizleri kıyaslıyorum. :P |
 |
|
Konu  |
|