Bence o bakış açısına göre değişir. Ben de Steven Seagal hayranı değilim ama filmlerindeki ciddiyetine hastayım :) Bir de müthiş derecede yaratıcılık var, sen hiç kredi kartıyla adam öldürebilen birini gördün mü :)) Bizim uzunsaç yapıyo! Adam bütün olanakları kullanıyor :)
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Ha evet orası öyle hatta senaryoları hep birebir aynı. Ama bıçaklı, kılıçlı mınçıkalı dövüşler için bir numara aksiyon adamıdır. Bu filmde kaç kare oynuyo bilmiyorum ama yakıştığını düşünüyorum doğrusu.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."