AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Ne Okuyorsunuz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 59

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 19/12/2004 :  22:06:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Platon(Eflatun)-Devlet bitti. Şu an Aristoteles-Politika'yı ve Peyami Safa-Dokuzuncu Hariciye Koğuşu'nu okumaktayım. Sıradaki kitapları da bunlar bittikten sonra belirtirim.
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 20/12/2004 :  11:13:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşın tavsiyesi üzerine İMPARATORLUKTAN CUMHURİYETE isimli kitaba başladım... Birinci dünya savaşının öncesinden Atatürk'ün ölümüne kadar geçen tarihi anlatan kapsamlı bir araştırma yazısı....
Sayfanın En Üstüne Git

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 21/12/2004 :  18:18:11  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
thomas brezina bana hiç korkunç gelmedi ben bir türk ailesinin öyküsünü okuyorum irfan onganın şiddetle tavsiye ediyorum kurtuluş savaşı döneminde savaş acısını çeken bir ailenin öyküsünü anlatıyor

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 26/12/2004 :  21:22:33  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu ejdarmızrağı çok akıcı gitti.İlk üçleme bitti şuan efsaneler üçlemesinin son kitabındayım.Bu bitince ikinci nesil var.Bunların çocuklarıyla devam ediyoruz maceraya ve bunun devamı falan filan...Devamında birçok kitap var.Bunlar bitince Da vinci şifresine başlıyıcam.Okuyanların yorumları neler acaba?
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/12/2004 :  11:22:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hikmet Sami Türk'ün Mehmet Akif ve İstiklal Marşı'nı okudum (mecburen meeeecburen, mecburiyetteeeeeen) Şu anda ise Elif Şafak'ı Araf'ını okuyorum.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 59 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000