AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Ne Okuyorsunuz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 59

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 19/07/2004 :  10:50:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayirli olsun Rappier hocam... Biz de ÖSS kitaplarini çöpe atmak isterdik ama kardeşime verdim :)

Ezoterika:Gizli Cemiyetler; Dünyanın Yeni Efendileri; Bürokratlar; Parma Manastırı...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 19/07/2004 :  20:17:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hassoo o kitabı yakın arkadaşlarımdan birisi okuyordu ve çok iyi olduğunu söylüyordu. Benim ilgi tarzıma giren bir tür olarak önümüzdeki günlerde (yada haftalarda) bende alıp okumayı düşünüyorum....
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 20/07/2004 :  13:38:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben şu an john grisham'ın adalete susayanlar kitabını yeni bitirdim şimdi kardeşler diye bir kitabına başlayacağın gerçekten çok kaliteli bir yazar

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

anilanar
Seçkin Üye

Turkey
İleti 36

İletim - 20/07/2004 :  18:28:03  Bilgileri Göster  anilanar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Geçen hafta Da Vinci Şifresi bitti. Efendi Beyaz Türklerin Büyük Sırrı'nı yeni bitirdim. Şimdi Melekler ve Şeytanlar'a başladım (Dan Brown)
Sayfanın En Üstüne Git

anilanar
Seçkin Üye

Turkey
İleti 36

İletim - 22/07/2004 :  23:35:15  Bilgileri Göster  anilanar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Thomas Brezina'nın kitapları genelde 12 yaş ve altına hitap ediyor ama senin zevkin, benim de ara sıra açıp kardeşimin kitaplarını okuduğum oluyor. Hatta Harry Potter serisini de takip ediyorum.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 59 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000