|
Yazar |
Konu  |
thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379 |
İletim - 07/12/2005 : 00:18:20
|
Tübitak yayınlarından Carl Sagan'nın "Karanlık Bir Dünyada Bilimin Mumışığı" adlı kitabı okumanızı gerekli buluyorum. Çünkü bu kitap diğerlerinden farklı olarak, bilimsel düşünmenin nasıl olduğunu, gerçekle sahteyi nasıl ayırt edebileceğimizi anlamamızı sağlıyor. Herkezin okuması gereken bir kitap olduğu kanaatindeyim. |
Tolga Yazıcıoğlu Donanım Yazarı |
 |
|
nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187 |
İletim - 07/12/2005 : 01:40:59
|
Ferrari'sini satan bilge |
 |
|
Brad
Üye

İleti 94 |
İletim - 07/12/2005 : 13:59:25
|
ben son çıkan kitabı okuyorum türklerle ilgili onun TÜRK GÜCÜ,ŞU ÇILGIN TÜRKLERLERİ OKUYORUM.
            |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 24/01/2006 : 18:28:06
|
Metal Fırtına Serisi tek geçerim |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 24/01/2006 : 18:36:33
|
vallahi butun kitapları okumak lazim. bilimsel olsun, bilim kurgu olsun, fantastik olsun , drama olsun hepsini ama hepsini. insan her kitapta kenidne bir şeyler katıyor yani. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|