AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Ne Okuyorsunuz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 59

HERO
Üye

Turkey
İleti 269

İletim - 04/09/2005 :  18:25:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yavuz Bahadıroğlu'nun Sel kitabını okuyorum.Kurtuluş Savaşı'nı gerçek kahramanları olan halkın gözünden anlatıyor.Kaliteli bi kitap tavsiye ederim.

No Job No Money No School No Girl NO PROBLEM!!!
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 12/09/2005 :  15:59:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Uzun zamandır konuya katılımda bulunamıyorduk. Bu süre zarfında okuduğumuz kitapları hatırlayabildiğim kadarıyla yazayım:

Robin S. Sharman - Ferrarisini Satan Bilge: Kitabın başındayım ama fazla yapmacık geldi. Devamında fikrim değişir mi bilmiyorum.
Ayşe Kulin - Bir Gün: Genel olarak doğulu bir kadınla batılı bir kadının yaşamlarındaki farklılıkları, karşılıklı konuşma şeklinde anlatan bir roman. Henüz bitiremedim. Yorumumu, bitirdikten sonra yapmayı tercih ediyorum.
Mehmed Niyazi - Çanakkale Mahşeri: Birinci Dünya Savaş'ında Çanakkale Cephesi'ni anlatan bir roman. Savaşı anlatırken hem Türk cephesinin, hem düşman cephesinin, hem de sivillerin yaşadıklarını anlatarak o dönemi tüm yönleriyle yaşamanızı sağlıyor. Okunmasını kesinlikle tavsiye ederim. Daha bitiremedim :)
Raymond E. Feist - Gümüşdiken: Seriye başlayan herkesin okuması gereken kitap :)
Raymond E. Feist - Sethanon'da Karanlık: Serinin son kitabı. Bunu da okuyun artık :)
Raymond E. Feist - Krondor: İhanet: Nickimizin kaynağını oluşturmuş Betrayal at Krondor adlı oyunun kitabı. Kitabı okurken de tam oyunluk bir kitap olduğunu göreceksiniz. İlginç bir havası var. Mutlaka okuyun.
Gabriel Garcia Marquez - Benim Hüzünlü O.rospularım (Sanat düşmanı bir forumumuz olduğundan sansüre kurban gidiyor :) Engellemek için araya nokta koydum.): 90 yaşında bir gazetecinin, 90. yaş gününde yaşadığı ilk aşkı anlatıyor. 1982 Nobel Edebiyat Ödülü'nü almış olsa da, beklentilerimin altında çıktı (gerçi bir beklentim de yoktu :)). Kısa olduğu için çabuk okunuyor. Zaman geçirmelik bir kitap diyebiliriz.
Robert Jordan - Zaman Çarkı: Büyük Av: Kitap her ne kadar biraz pahalı olsa da (gerçi 800 sayfa ve ciltli) ödediğiniz her kuruşun karşılığını alıyorsunuz.
Paulo Coelho - Simyacı: Nedense aklıma yazacak bir şey gelmiyor. Zaten fazla söze gerek yok. Okuyun derim.
Johann Ludwig Tieck - Elfler: Alman sözlü edebiyatının, yazılı hale geçtiği ilk kitap olarak nitelendirilen kısa bir masal. Elf tanımının da ilk olarak bu kitapta geçtiği söyleniyor. Fantazi kurgunun temel taşı olarak nitelendirilebilir.
Nil Ünsal - Kont Lucanor: Bir Masal Yumağı ve İletileri: Kitabın başında olduğum için fikrimi daha sonra söylerim.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 13/09/2005 :  15:47:16  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ORHAN KEMAL-Aware Yıllar bitti ve orta dunyaya yeniden dalış yapmaya karar verdim YERDENİZ i okuyorum ve tavsiye ediyorum!..

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

Evil
Üye

Turkey
İleti 348

İletim - 13/09/2005 :  16:11:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence hepimiz kitap okumaya vakit ayırmalıyız be Dan Brown u okuyom
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 13/09/2005 :  16:39:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ayşe Kulin'in Bir Gün kitabını bitirdim. Konusunu yukarıda yazmıştım, tekrar yazmaya gerek yok. Kitabın başları, daha çok doğu ve batının sosyal farklılıklarına değiniyordu. Bu yüzden pek de ilgi çekici bulmadım oraları. Ancak sonlara doğru her iki tarafın da yaşadığı zorlukları, oldukça açık bir dille ve tüm dehşetiyle açıklayan bir bölüm bekliyor bizi. Sırf oraları okumak için bile alıp okunması ve üzerinde düşünülmesi gereken bir kitap.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 59 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000