|
Yazar |
Konu  |
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 03/07/2005 : 17:25:16
|
sınavları atlattıktan onra okuduğum kitaplar şunlar ve hepsi de güzel tavsiye ederim: 1-Tanrının kılıcı:Attila 2-Savaşçıların efendisi:Cengiz han 3-Müşteri-John grisham |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 14/07/2005 : 01:21:57
|
Steinbeck - Gazap Üzümleri bitti, şimdi Campanella - Güneş Ülkesi'ni okuyorum. Bunda da 4-5 sayfa kaldı, sonra kaldığı yerden Elric serisine devam edeceğim.
Soner de Elric serisini bitirdi. O da şu an Gazap Üzümleri'ni okuyor.
Hassooo, Gazap Üzümleri dediğin gibi havada kalıyor; ama çok da sorun değil. Sonuçta kitapta yaşam mücadelesi veren ailelerden bir tanesinin hayatından bir kesit sunuluyor. Bence yeterli olmuş. He, kitabın sonunda, filmlerde olduğu gibi, "Ana öldü, Baba hapse girdi, Tom Joad 300 yaşına kadar yaşadı... (iyi salladım )" gibilerinden bir şeyler yazsa daha iyi olabilirdi. Şimdi sıra filmini bulup izlemeye geldi. Kitabı da herkese öneririm.
Ayrıca okuduğu kitaplar hakkında yorum yapan pek fazla yok. Kitap hakkında ne düşündüğünüzü, önerip önermediğinizi falan yazarsanız biz de fikirlerinizden faydalanabiliriz. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 14/07/2005 : 21:26:32
|
Valla İmparatorluktan Cumhuriyete'yi okuyorum ama kitap elime yapıştı kaldı. İsmindende anlaşılacağı gibi konu 1. dünya savaşından cumhuriyetin ilanına kadar geçen sürede yaşananlar ama dili (bana göre bile) çok ağır olduğundan bir türlü bitmek bilmedi. Son bi 50 sayfa kaldı onuda bitirince Ahmet Altan'ın yeni kitabına başlamayı düşünüyorum. Bu arada DL serisinden Kasırganın Gününü okumaya devam ediyorum... (: |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 15/07/2005 : 23:07:59
|
Elric serisini bitirmekten vazgeçtim. Onun yerine Robert Jordan'ın Zaman Çarkı serisinin ilk kitabına, Dünyanın Gözü'ne başladım. Bitirmek biraz uzun sürecek, çünkü 800 sayfa kendisi Ama okuduğum kadarıyla, 150 sayfa kadar okudum, oldukça güzel bir seri. Okuduğum en iyi fantazi kurgu kitaplarından bir tanesi olduğunu söyleyebilirim. Bu türden hoşlananlar kaçırmasın. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
kizilbela
Üye

Turkey
İleti 16 |
İletim - 16/07/2005 : 09:53:38
|
İşin aslı ben şu aralar yaz kuluydu aman kaç ders kaldı derken ağır kitaplar okuyamıyorum ama aksiyon kitaplarını da elimden bırakamıyorum.jean-christophe grangé'in siyah kan isimli romanını yarıladım. Deneyin bence adamın üslubu süper. Bir de tabi ki her zamanki gibi atlas dergisine üyeyim. Bu dergiyi ehemmiyetle tavsiye ederim. Bi kere aldınız mı her ay almak isteyeceksiniz. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|