AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Oynadığınız Oyunlar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 12

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 26/06/2004 :  12:27:21  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben şu an Euro Uefa 2004, Singles, Gta Vc, Freedom Fighters, Turtles, Call Of Duty...oynuyom.
Sayfanın En Üstüne Git

GENÇFBDAYWALKER
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 29/06/2004 :  00:34:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Underground,euro 2004,bad boys 2(vasat),max payne 2,mediaval total war,battle field vietnam

FENER ÜÇ YILDIZI TAKTI GALATA DA DAYANAMAYIP SÜPER VE UEFA KUPASI RESİMLERİNİ KOYDU
Sayfanın En Üstüne Git

wizardraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 457

İletim - 02/07/2004 :  02:39:05  Bilgileri Göster  wizardraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yepyeni bir kasa lamamla beraber direk RPG oyun yüklenemsine uğradım. Pirates Of The Carribean (Tamam bu pek sayılmaz) Morrowind Never Winter Nights Star Wars: Kngith Of The Old Repuplic. Ama ilginçtir eski rpglerden aldığım zevki hiç birinde almadım. (Morrowind'de hırsızlık yapmak hariç) Bende Planescape Torment yükleyeyim dedim ama 3. ve 4. cdler kayıp. Alanı bulursam canı baya yanacak. Haa birde Monster Garage oynuyorum. Öneririm ilginç br oyun. Ama hataalar falan çok. Discovery Channel izliyorsanız mutlaka görmüşsünüzdür programı ve oyunun konusunu anlarsınız (Allah aşkına biri şu 1. görevi geçerse bana yardım etsin. Arkaya takacak parça bulamadım)

Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D
Sayfanın En Üstüne Git

leon9475
Üye

Cyprus
İleti 6

İletim - 08/07/2004 :  21:02:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kısa bir süre önce far cry alıp kurdum gerçekten muhteşem bir oyun herkese tavsiye ederim
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 09/07/2004 :  19:43:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Diablo Diablo Diablo )) Bu oyunu 364 kere bitirdim ama hala bıkmadım ))
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 12 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000