AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Yeni bölümler hakkında...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 23/05/2004 :  12:11:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
en ilk mesajda yazıyor dostum ona dikkat et

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 23/05/2004 :  13:12:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Orada ne yazdığımızı ve ne anlama geldiğini yolladığımız mailda belirttik. Sanırım tekrardan burada açıklamamıza gerek yok.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

barlik
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 23/05/2004 :  21:01:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence gayet iyi olmuş. Bu sayede daha önce sorulmuş soruları görüp aynı soruların sorulması ve tekrar tekrar cevaplanmaya çalışılması belki biraz önlenebilir. Sorunu, çözümü, ilgili oyunun başlığı altında aramak daha kolay olacaktır diye düşünüyorum.

Ellerinize sağlık,
saygılar.
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 24/05/2004 :  02:49:18  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunlara özel bölümler... artılarının yanında eksileride var bu tip uygulamaların. kullanılan forum itibari ile çok büyük karışıklık oluşturmasada ilerde yeni oyunlar için başlıklar açılması ile birlikte yavaş yavaş karışıklığa doğru gidecektir. pek olumlu karşılamadığım yanlarından birisi bu tip oyuna özel odaların "müdavim"lerinin oluşması zamanla. mesaj gelmiyor diye kalkıp silersiniz onlarda neden odamızı (yada oyun başlığızı demek daha doğru olacak sanırım) kapattınız diye başımıza üşüşürler. belli bir sınır koyup (mesela en fazla 10 oyun için oda açılabilir desek) bunun için oylamaya gitsek yine işler karışır. ayrıca forumun başka hiç bir yerine bakmadan doğrudan buralara takılacak insanlarda olacak. bence bir farcry seven oyuncunun fps/aksiyon forumunda takılması daha uygundur.
her şeye rağmen özellikle yeni üyelerin konu üzerinde fikirlerini (kendi adıma) duymak isterim. biz buranın eskilerindeniz ve elimizde olandan memnunuz. ama özelliklede yeni üyeler bunu heyecanla savunursa doğru bir iş yapılmış demektir. (böyle birşey göremedim gerçi şimdiye kadarki mesajlarda...)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 25/05/2004 :  10:19:10  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
way way shadowum buraya da uğrarmış yaw
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000