AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 CS-MAPS ve diğerleri!!!!!!!!!!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 29/04/2004 :  21:00:26  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar http://server.counter-strike.net/maps adresine girin, inanamayacağınız şeyler göreceksiniz. cs oyununun en son çıkan map ları ve oyun hakkında herşey bu sitede. sitenin sol tarafında "MAPS" başlığı altında "download" yazısına tıklayarak bütün map leri görebilir ve dilediğinizi indirebilirsiniz. şimdiden kolay gelsin. ligilenenlere duyrulur....

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 30/04/2004 :  22:41:27  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Harika bişi çok çok saol
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 01/05/2004 :  11:35:47  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bişe değil diğer arkadaşlara da tavsiye ederim

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 03/05/2004 :  17:33:07  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya ben rats_2001 bölümünün waypointini(yani botlarını) yapamıyorum. Ayrıntılı şekilde yardımcı olursan çok mesut olurum.
Sayfanın En Üstüne Git

yunuslacin
Üye

Turkey
İleti 171

İletim - 22/05/2004 :  13:21:49  Bilgileri Göster  yunuslacin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
http://cs-maps.jolt.co.uk adresinde binlerce harita ve waypoint bulabilirsiniz. İsterseniz arama yaparak haritayı kolaylıkla bulabiliyorsunuz.

JA RULE - FURİOS
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 12/06/2004 :  13:48:19  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar çok güzel yeni map ler eklendi bu siteye. üstelik pool_day, iceworld gibi bölümlerin waypointleri var. böylece bu bölümlerde dahi botlarla oynayabiliyorsunuz

http://server.counter-strike.net/maps

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000