AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Chat Odamız Taşındı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 12

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 05/05/2004 :  22:40:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
UnDeRTaKeR tarafından yazılan:

[quote]ne yaptın ya? saatlerdir ugrastım girmek için ama olmuyor. başka girmeyi başaran arkadaşlar var mı?

valla ilk mesajdaki link'e tıklıyorsun (tabiiki mIRC yüklü olacak) sonra çıkan sayfada /j #oyunsitesi yapıp enter'liyorsun ))
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 06/05/2004 :  17:18:23  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben mIRC'e giriyorum ama linke tıklamam gerekiyor.Kısa yolu yok mu?(Diğerlerindeki gibi oda seçmeye çalıştım ama yok)
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 06/05/2004 :  22:14:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
mIRC'e girip, bağlandığınız zaman karşınıza "favorites" bölümü çıkacaktır(Eğer çıkmazsa yukardaki seçeneklerden "favorites"i açın, "organize favorites"a girin, aynı yere ulaşmış olacaksınız). Buradan girmek istediğini odanın ismini(başına # ekleyerek) yazarak ulaşabilirsiniz. Her seferinde bunu yapmamak için de "add" bölümüne girip "channel"a #OyunSitesi yazmanız yeterli. İsteğe bağlı olarak "join on connect" kutucuğunu işaretlerseniz bağlanır bağlanmaz odaya otomatik olarak girersiniz. Kolay gelsin ...
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 06/05/2004 :  22:36:11  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkürler
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 07/05/2004 :  07:51:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bana bir çare !!! adsl kullananların çektiği dert ne böyle yaw girmiyom çet e mete
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 12 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000