"haha bencede :) Ama senarist ve yapımcısı değişmişti zaten oyunun Rockstar games çok meşguldu :) Edit:Aldığım bir bilgiye göre 26 Kasım 2010'da çıkıyor "
Var var, merak etme. :)
Bu arada "Yaşasın Türkçe" imzanla ilgili sana bir katkıda bulunmak istiyorum: Noktalama işaretlerinden sonra bir boşluk bırakılır. Yani son mesajınla örneklendirirsek eğer:
"Max payne 3 konusu.Hani başta" değil,
"Max payne 3 konusu. Hani başta" şeklinde olmalı. Tüm noktalama işaretleri için geçerli bu kural. ;)
şimd ben bilgisayardan çok anlamam ama tarayıcının böyle siteleri çabuk gezmen için sakladığı bir bellek mi diyeyim öyle bir yeri var, onu boşalt, ne diyorlarsa artık adına.
"haha bencede :) Ama senarist ve yapımcısı değişmişti zaten oyunun Rockstar games çok meşguldu :) Edit:Aldığım bir bilgiye göre 26 Kasım 2010'da çıkıyor "
Var var, merak etme. :)
Bu arada "Yaşasın Türkçe" imzanla ilgili sana bir katkıda bulunmak istiyorum: Noktalama işaretlerinden sonra bir boşluk bırakılır. Yani son mesajınla örneklendirirsek eğer:
"Max payne 3 konusu.Hani başta" değil,
"Max payne 3 konusu. Hani başta" şeklinde olmalı. Tüm noktalama işaretleri için geçerli bu kural. ;)
Sağolasın Altuğ abi güven ve bilgi verdin :D ;)
alıntı:Nickyok ve Hasoooo tarafından yazılan:
şimd ben bilgisayardan çok anlamam ama tarayıcının böyle siteleri çabuk gezmen için sakladığı bir bellek mi diyeyim öyle bir yeri var, onu boşalt, ne diyorlarsa artık adına. Ccleaner kullanabilirsin :)