AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 NBA ve Diğer Basketbol Oyunları
 NBA
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu 
Sayfa: / 5

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 30/06/2003 :  17:57:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla bende allsatard'ı ama ben allsatar deildi benn micheal jordanı superstarda 1 on 1 de yendım olece acıldı torontola beraber yendım ben bu oyunu cok oynadım cok ugrastım bu oyunla

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

SIRP
Üye

Turkey
İleti 697

İletim - 12/07/2003 :  18:26:51  Bilgileri Göster  SIRP için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
postacı malone lakers e gitmiş ne güzel
bende 2000 de g.rice ile attığım her üçlük giriyodu hemen hemen hangi takımda olduğunu bilmiyorum 2000 de yüklü deil cd si bile yok hatta ben ewde deilim afyonda ünide yaz okuluna kaldım offfff bulmak zor olmasa gerek tabe ben okadar abarmadım genelde mütewazi bir takım kurar yırttırırdım daha zevkli oluyo

AZEWO
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 16/07/2003 :  12:27:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bencede mutevazı bır takım kurup zorla mac kazanmak gerekırse yenılmek daha zevklı oluyor zorlukları bılıosun malone ıcın ıı oldu bence oynar oneal malone fox bryant fıseher bence ılk bes ya sencce

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

SIRP
Üye

Turkey
İleti 697

İletim - 16/07/2003 :  18:46:47  Bilgileri Göster  SIRP için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ewt ilk beş i güzel kurmussun ama daha bekle lekers 1-2 kişi daha alır ...
lakers i pek tanımam ben sacramento taraftarıyım ...

AZEWO
Sayfanın En Üstüne Git

ckose
Seçkin Üye

Turkey
İleti 350

İletim - 16/07/2003 :  22:27:27  Bilgileri Göster  ckose için bir ICQ İletisi Gönder  ckose'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bildiğim kadarıyla Gary Payton'u da aldılar,en azından Sabah'ta öyle yazıyordu.Payton-Bryant-Malone-Shaq bir de iyi bir small forward alırlarsa coşarlar.

Cem Köse-Yazar
ckose@oyunsitesi.gen.tr

And we go...Our blooded trace;
The Jester Race
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu   
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000