AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 NBA ve Diğer Basketbol Oyunları
 NBA
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu 
Sayfa: / 5

huseyin_sanal
Üye

Turkey
İleti 177

İletim - 23/06/2003 :  13:22:14  Bilgileri Göster  huseyin_sanal için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba Arkadaşlar;
Ben Nba Live oyunu hastasıyımdır. Fakat bügünlerde NBA Menerjerlik oyunu çıktığını duydum. Nba Menejer hakkında bilgisi olan var mı?

Hayat bir oyundur..

alper
Üye

Canada
İleti 251

İletim - 23/06/2003 :  22:20:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kim soylemısse biraz kafadan atmıs gibi daha öyle bir oyunun projesi bile yapılmadı degil ki çıksın yapılmasınıda zannetmiyorum cünkü sadece futbol oyunlarının menajerligi daha cok tutuyor

Kapattık kardeşim. Öğleden sonra gel!
Sayfanın En Üstüne Git

huseyin_sanal
Üye

Turkey
İleti 177

İletim - 25/06/2003 :  14:07:27  Bilgileri Göster  huseyin_sanal için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
söyleyen sallamış olabilir ama futbol dışında F-1 Menejerlikte var.

Hayat bir oyundur..
Sayfanın En Üstüne Git

cyberdal
Üye

Turkey
İleti 110

İletim - 26/06/2003 :  11:26:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
belki uzun olacaktır ama istersen macları bilgisayara oynatırsın sen işin taktik kısmında kalırsın.... yani molalar ofansif ve defansif stratejiler tabi dayanabilirsen :)

işbu yazı bir imzadır :P
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 27/06/2003 :  21:44:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bencede nba menejerlık oyunu kımse almaz ben superstarda mıcheal jordanı yendım ve lagens pool acıldı mıcheal jordanı takımıma aldım manyak oynuyor tek basına takımı sırtlıyor ben francıse 2010-2011 sezonundayım oneal yok dıvac yok robinson yok mutombo yok gusel oluyor

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

zeal.ot
Üye

Turkey
İleti 102

İletim - 27/06/2003 :  22:10:47  Bilgileri Göster  zeal.ot için bir AOL İletisi Gönder  zeal.ot için bir ICQ İletisi Gönder  zeal.ot için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
inter_23 tarafından yazılan:

bencede nba menejerlık oyunu kımse almaz ben superstarda mıcheal jordanı yendım ve lagens pool acıldı mıcheal jordanı takımıma aldım manyak oynuyor tek basına takımı sırtlıyor ben francıse 2010-2011 sezonundayım oneal yok dıvac yok robinson yok mutombo yok gusel oluyor

Bende NBA Live'ı severim ama fazla oynamam.
Benim sizlere bir sorum olacak:

"Hangi oyuncu olursa olsun, o oyuncuyla en fazla kaç sayı aldığınızı yazabilir misiniz?"

Ben Micheal Jordan ile 186.

Jankat Qasimov
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu   
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000