Merhaba Arkadaşlar; Ben Nba Live oyunu hastasıyımdır. Fakat bügünlerde NBA Menerjerlik oyunu çıktığını duydum. Nba Menejer hakkında bilgisi olan var mı?
kim soylemısse biraz kafadan atmıs gibi daha öyle bir oyunun projesi bile yapılmadı degil ki çıksın yapılmasınıda zannetmiyorum cünkü sadece futbol oyunlarının menajerligi daha cok tutuyor
belki uzun olacaktır ama istersen macları bilgisayara oynatırsın sen işin taktik kısmında kalırsın.... yani molalar ofansif ve defansif stratejiler tabi dayanabilirsen :)
bencede nba menejerlık oyunu kımse almaz ben superstarda mıcheal jordanı yendım ve lagens pool acıldı mıcheal jordanı takımıma aldım manyak oynuyor tek basına takımı sırtlıyor ben francıse 2010-2011 sezonundayım oneal yok dıvac yok robinson yok mutombo yok gusel oluyor
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
bencede nba menejerlık oyunu kımse almaz ben superstarda mıcheal jordanı yendım ve lagens pool acıldı mıcheal jordanı takımıma aldım manyak oynuyor tek basına takımı sırtlıyor ben francıse 2010-2011 sezonundayım oneal yok dıvac yok robinson yok mutombo yok gusel oluyor
Bende NBA Live'ı severim ama fazla oynamam. Benim sizlere bir sorum olacak:
"Hangi oyuncu olursa olsun, o oyuncuyla en fazla kaç sayı aldığınızı yazabilir misiniz?"