AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 vice cıty
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

onurcelikkol
Üye

Turkey
İleti 93

İletim - 23/04/2004 :  22:49:57  Bilgileri Göster  onurcelikkol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
herkese selamlar....arkadaşlar vice cıtyde p harfinin de görevlerini bitirdikten sonra hiç birşey gelmiyo.Arkadaşım bana onun son bölüm olduğunu söyledi.Ama o zaman oyun niye bitmiyor.bana yardım edin.İstatistik oyunun %50'sinin bittiğini söylüyor.
heeeeeeeeeeeeeelp....

ı love you turkey

Assassin
Üye

İleti 140

İletim - 24/04/2004 :  18:58:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Her aldığın iş yeri ve gayrimenkullerde görevler var onları yapmamışındır örneğin dondurmacının 50 tane dondurmasını sattınmı?

Nemesis
Sayfanın En Üstüne Git

dieangel
Üye

Turkey
İleti 224

İletim - 25/04/2004 :  08:52:47  Bilgileri Göster  dieangel için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
daha buna benzer bi dünya ben %98 de takıldım sinir oldum 2 rampage ve 5 secret paket bi son atlama olması lazım 25 se kalanlar yerlerini bi bulsam ah bi bulsam nereye koyarlarki şu paketleri

die
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 27/04/2004 :  18:28:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya da Pole Position(herhalde böyle yazılıyordu unutmuşum) kulübünde 600 dolarlık striptiz gösterisini seyretmeyi dene.

dieangel bu da senin sorununu büyük ölçüde halleder sanırım.Bayağı iyi.(Vay be )

http://freehost07.websamba.com/gtaturkiyedevam/?Haritalar=1

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 29/04/2004 :  20:12:03  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ayrıca oyunun bazı gizli yerlerinde küçük ev yerleri var oyunu kaydetmek için. ben bir keresinde motorsikletle çatılara atlıyordum şans eseri 1 tane buldum. ama heriflere helal olsun çok iyi gizlemişler yani. bazı şeyşeri bulana kadar canım çıktı benim

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

mcsaygili
Üye

İleti 162

İletim - 29/04/2004 :  23:41:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaten oyunun yüzdelik alanından yorumunuza baktığnızda aslında tüm görevleri bitirdiğinizde aslında oyunu o kadarda fazla oynamadığınızı ve ilerlemediğinizi göreceksiniz.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000